Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok miért nem jártok más...

Lányok miért nem jártok más alkalmakkor is ilyen elegánsan?

Figyelt kérdés

Arra gondolok hogy most zajlanak az érettségi vizsgák.

Reggelente nagyon sokan közületek szépen felöltözve indultok az iskolába.Vékony harisnya, csinos sötét kosztüm vagy ruha magassarkú cipő, megszépítitek a legrondább iparnegyedet is a jelenlétetekkel. Szóval ez az öltözködéskultúra egész évben tarthatna nem csak egy hétig.Ez a jövő higgyétek el a szakadt összevagdosott farmer és társai az inkább nevetség tárgya lesz néhány év múlva mint említésre méltó divat jelenség.

#divat #érettségi #harisnya elegancia
2014. máj. 9. 12:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 anonim ***** válasza:
98%
azért mert k.rvára kényelmetlen :D
2014. máj. 9. 12:49
 2/73 anonim ***** válasza:
97%

Kényelmetlen, túl sok odafigyelést igényel (szép haj, smink, össze ne koszoljuk, ki ne szakadjon a harisnya), drága.

Kösz, én meghagyom ünnepre, alkalmakra, és az üzletasszonyoknak.

2014. máj. 9. 12:53
 3/73 Imola Ágnes ***** válasza:
98%
Amiért a férfiak nem járnak minde nap öltönyben és nyakkendőben. Még jó, hogy nem nagyok az elvárások: legyünk kicsípve minden pillanatban, de legyünk kemények is, ne nyávogjunk, hja meg okosak, meg háziasak, süssünk, főzzünk, mosogassunk..... hát persze:P
2014. máj. 9. 13:00
 4/73 anonim ***** válasza:
97%
Én szeretek szoknyában meg csinosabban járni, de ez a nagyon ünneplős " magamat kicsípős" öltözet még nekem is kényelmetlen..alig várom, hogy pl vizsga után átöltözhessek.
2014. máj. 9. 13:15
 5/73 anonim ***** válasza:
98%
Járj pár napig magassarkúban, rájössz miért.
2014. máj. 9. 13:32
 6/73 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem szokás. Én Angliában élek, itt teljesen megszokott látvány, itt ugye egyenruhát hordanak a tanulók, a lányok járhatnak persze nadrágban is, tetszés szerint, de mégis a nagy többség szoknyás! Még télen is.
2014. máj. 9. 14:35
 7/73 anonim ***** válasza:
75%
Testsúlytól függetlenül szoknyásak...
2014. máj. 9. 14:37
 8/73 anonim ***** válasza:
95%

Hétköznap is alkalmi ruhát az utcára? Felejtsd el. Senki nem fog fekete kosztümben flangálni, azért mert neked ez tetszik.

Tudod, alkalomhoz illően szokás öltözni.

2014. máj. 9. 15:55
 9/73 anonim ***** válasza:
100%

Legyél bizniszmen, és akkor nap mint nap nézhetsz kosztümös nőket.

Ennyi, csak tanulnod kell hozzá.

2014. máj. 9. 15:58
 10/73 anonim ***** válasza:
83%

Azért, mert nem azért öltözök fel, hogy a hozzád hasonló kéjenc farkak csorgassák a nyálukat utánam, hanem azért, hogy kényelmesen érezzem magam.

Miért nem húzol TE 10 centis cipőt, és tipegjél végig az utcán, én meg majd fütyülök és megkérdezem, jár-e mustár a kolbászodhoz.

2014. máj. 9. 16:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!