251/318 anonim válasza:
Remek tervek xD És milyen márkában gondolkodsz? Vagy csak ami úgy jön? :D
252/318 anonim válasza:
Ami jön.:D Nem márkában, inkább színben gondolkodok.Szeretnék egy kék cipőt.:D
253/318 anonim válasza:
Elhiszem :D Én is most szereztem be egy kéket :D
254/318 supra01 válasza:
Sziasztok!
Muti milyet szereztél be? A kék nekem is mániám, jó lenne egy:D
255/318 anonim válasza:
Amit beszéltünk és te is megnézted, egy Adidas Hard Court Hi :) Ajánlom minden cipőmániás szíves figyelmébe az EXT-vel egyetemben xD
256/318 anonim válasza:
ért valaki valamit a fültágeszhoz? :D amúgy az az adidas cipő szép nagyon :)
257/318 supra01 válasza:
Durván jók az adidas-ok, csak hol lehet venni ilyen jókat, mert mifelénk csak az a kínai kinézetű van mindig:S
Csak nem fültágesz lesz? Milyen, mekkora?
258/318 anonim válasza:
Valóban csodálatos ez az Adidas is! Már csak az a nagy bajom, hogy nem is tudnék elhordani annyi cipőt, amennyit megvennék...
A fültágeszt gondold meg legalább kétszer... Egy időben én is szerettem volna, aztán elmaradt. Mára azt mondom, hogy szerencsére. Ha bele is fogsz, vigyázz, nehogy "elkapjon a gépszíj", tudj megállni a méretekkel...
259/318 anonim válasza:
nemrég kezdtem neki most 4mm 12-18 között akarok valahogy :D
260/318 anonim válasza:
tudom sokan mondták h megbánom köztüka anyám is... :) de ne félj nem kap el a "gép szíj" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!