281/318 supra01 válasza:
A septum menne hozzá, és jól is néz ki.
A hajat nem tudom, ez a tincses befestés nem jön be, mondjuk a sötét kék jó lehet ha fekete a hajad. De néha vannak ezek a pink meg neon tincsek, brrr nekem az nem jön be!
282/318 anonim válasza:
sötét barna hajam van :) a septum nagyon rég óta tetszik nem is tudom miért nem csináltatom már meg :) mingyárt linkelek egy képet milyen hajra gondolok csak megkell keresnem :)
283/318 supra01 válasza:
284/318 anonim válasza:
[link] azthiszem valami ilyenre gondoltam :D
285/318 supra01 válasza:
mármint a hajban? mert az klassz
286/318 anonim válasza:
igen így ez a hajbeállítás meg ez a kék szín is nagyon bejön :) pfú az a zöld hajas nagyon kemény :)
287/318 anonim válasza:
na és még az extrém dologhoz kifelejtettem valamit :D ha nevezhető extrémnek :) azt tervezem még ha megállok már a növekedésben szeretnék egy egész karos tetkót :)
289/318 anonim válasza:
igazábol nem nagyon tudom még :) de van is időm még eldönteni :) valami komolyabbat nem minden napit :D de most elmegyek a zuhany alá egy 15 perc és leszek itt leszel még? :D
290/318 anonim válasza:
Ezek elég extrém dolgok XD Biztos jól meggondoltad? Mondjuk a hajat könnyen "meg lehet szüntetni". Egyébként ezek az általad felsorolt dolgok akkor néznek ki jól együtt, ha nagyon eltalált a stílusod hozzá - szerintem. Tetkó, mint mondtam, nálam más elbírálás alá esik. Én is csak nemrég fertőzödtem meg, de most látom már, nincs egy tetkó, csak első XDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!