261/318 anonim válasza:
Ááááá szóval már úton vagy... akkor hajrá, biztos szépen alakul! Bár én 10mm fölé nem mennék. Egyrészt mert nem is kifejezetten tetszik, ha túl nagy, másrészt nem lehet természetesen visszafordítani.
(Nem tudom, hány éves vagy, nem is kell megmondanod, de gondolj a távolabbi jövődre is.)
262/318 anonim válasza:
15 vagyok februárban leszek 16 :) ez hanyas lehet szerintetek? :D kb ilyet akarnák :) [link]
263/318 anonim válasza:
Ez ránézésre az, amit írtál... 16-18 mm. Nem nagy szerinted?
Mindkét füledet tágítod amúgy? Nem fáj(t)? Írjál már pár élményt, ha nem gond, azért érdekelne...
264/318 anonim válasza:
Bocsánat, de ez már nekem sem tetszik túlzottan. Sőt egyik fültágító sem :S Ugyanakkor egy jó tetkót sokkal többre értékelek :D
265/318 anonim válasza:
nekem tetszik a fültágesz :) hát 1mm es tágítóval kezdtem az nem fájt de aztán egyböl 4mm re ugrottam és azt amikor toltam be na az rohadtul fájt be is gyulladt meg keményedett a fülcimpám de 2 nap alatt elmúlt és most hagyom gyógyulni 1 vagy másfél hétig aztán teszek 6 os tágítót és így tovább... :) szerintem nem olyan nagy nekem ez bejön
266/318 anonim válasza:
jah amúgy most csak egyiket tágítom de holnap elkezdtem a másikot is mert hülyén nézne ki hogy egyik fülem nagyobb mint a másik :D
267/318 supra01 válasza:
Nekem bejön a fültágesz. Az hogy mekkora az nagyon egyén függő, láttam már nagyot is ami jól mutatott.
De én is maradnék a kisebbnél. Amit feltettél sztem 12-20 mm lehet, ez már elég nagynak számít.
És láttam egyoldalast, tényleg tök béna, ha már van, akkor mindkettőben legyen.
Mennyi idő ekkorára tágítani?
268/318 anonim válasza:
Azt elhiszem, hogy az 1-ről 4-re váltás fájt... Otthon hogyan adtad be?
269/318 anonim válasza:
supra01: 12 re olyan másfél hónap ha betartod a szabályokat :D de mondjuk mindenkinek máshogy gyógyul a füle szóval van akinek 3-4 nap alatt begyógyul és tágíthatja van akinek 1-2 hét is lehet a gyógyulás :) utolsó hogy érted azt hogy otthon hogy adtam be? :)
270/318 anonim válasza:
úgy, hogy szüleid hogyan fogadták... meg hogy egyedül mentél-e kilövetni a füled meg hasonlók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!