A többi szerintem ütős! És tényleg számít két dolog!
Egyik a stílusod, öltözködésben!
A másik meg a viselkedésed, mert ha normális vagy akkor sokkal jobban tolerálják az ilyen dolgaidat. Mondjuk anyukád megleped egy kitűnő bizonyítvánnyal. Szerintem ő fizet be a tetkóra!
2013. jan. 17. 10:13
292/318 anonim válasza:
mondtam hogy még nem akarok tetkót azt majd csak 18,19 éves koromban :) a haj az biztos meglesz de csak nyáron a septum meg ha meglesz már az a méretű fültágesz amilyet akarok :)
2013. jan. 17. 15:48
293/318 supra01 válasza:
a haj biztos tuti lesz, arra irigykedem:d
amugy milyen az alap hajszíned?
2013. jan. 17. 18:15
294/318 anonim válasza:
sötét barna :) miért?
2013. jan. 17. 20:56
295/318 supra01 válasza:
és az egészet kékre akarod?
az megy egyből? vagy feketére kell esetleg festeni előtte? nem tudom, csak kérdezem:D
2013. jan. 17. 21:00
296/318 anonim válasza:
hát amúgy nem akartam egész kékre de most hogy így belegondolok szerintem jó a srácnak is úgy van a képen :D szerintem bekéne festeni elősször feketére nem? :D neked amúgy van piercing-ed? vagy fülbevaló,tekód valami? :)
2013. jan. 17. 21:14
297/318 supra01 válasza:
A fodrász szerintem majd tudja, de nem árt utána nézni, szerintem is jobb ha egységesen kék, mintha csak egy tincs lenne színezve.
Nekem sajna nincs semmi, korában akartam énis:D de nem vállaltam be, most meg már nem lehet:D
De szeretem az egyedi stílust, szerintem nagyon klassz, és én is próbálok egyedi dolgokat bevinni a kinézetbe és öltözködésbe
2013. jan. 17. 21:48
298/318 anonim válasza:
:)miért nem lehet már piercinged vagy valami ilyesmid? jah amúgy igértem a fültágeszos képeket felteszem egy kis idő mulva de még ma :) csak hogy akarod hogy legyen? milyen szögböl fényképezzem? arcomat nemhiszem hogy bevállalom titkos szeretnék még egyelőre maradni :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!