231/318 anonim válasza:
ja bocsi kékben linkeltem be az első cipőt amit te is linkeltél csak megint feketében tette be :D
232/318 anonim válasza:
A Clipper-em van, szóval az egyértelmű, hogy tetszik.:D
233/318 anonim válasza:
Én is a kéket (meg a pirosat) akartam linkelni :D:D:D
234/318 supra01 válasza:
Nekem is nagyon bejönnek a kék cipők.
Meg a bordók.
Jó a feketék is.
Jajj, a szürkét el ne felejtsem.
Ööööö... mi van? Minden bejön?
:D
235/318 anonim válasza:
nekem minden bejön :D csak a rózsaszint nem venném fel :)
[link] ez a Fallen is szerintem szép :)
236/318 anonim válasza:
Egyetlen bajom csak van az ilyen ütősebb színű csukákkal. És ez pedig az, hogy eléggé behatárolt, milyen színű cuccokhoz lehet felvenni. De ez nem elháríthatatlan akadály azért :D Csak így külön "szetteket" kell(ene) összevásárolgatni hozzá. Például kisebb bajban lennék, ha ez előző - egyébként tényleg szép - Fallennel rendelkeznék...XD
237/318 anonim válasza:
De ha sok különböző színű cipőd van, akkor annyira nem baj, hogy nem megy mindegyik mindenhez. Legalább lehet váltogatni őket. :)
238/318 anonim válasza:
Így van, magam is így csinálom, bár olyan rettentően sok nagyon különböző színű cipőm azért nincsen :D
239/318 anonim válasza:
Fallen-ekben (is XD) gazdag boldog új évet mindenkinek :D
240/318 supra01 válasza:
SUPRA-ban gazdag, békés boldog új esztendőt kívánok mindenkinek!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!