191/318 anonim válasza:
Tőlem kérdezed a "másik márkát"? XD Ha igen, akkor most - sok egyéb eddigi más mellett - az Adidast fedeztem fel: Hard Court és EXT :D:D
192/318 anonim válasza:
Persze, még lehet kép, de kitudja mikor...:D
Attól kérdeztem, aki mondta, hogy szerzett be más neves márkától cipőket.:D Gondolom, akkor te voltál.:D Az EXT ebben a színben nagyon tetszik, kéne.:D [link]
Hol szerezted be őket? Milyen más magasszárú cipőid vannak még?:D
193/318 anonim válasza:
Az Adidasokat Ebay-ről vadásztam. Jaja, akad 1-2 magas(abb) szárú csuka a kollekciómban :D Pl. Supra Skytop II. és TK Society, Globe Superfly, Nike Air Force 1 Hi, Osiris NYC 83, DC Spartan, Vans Repeater Hi...stb. :D
195/318 anonim válasza:
Mivel én elég elborultan ruha- és cipőmániás vagyok, cipőből olyan két tucat :D De az sem panaszkodhat nagyon, akinek (csak) Suprából van vagy majdnem fél tucat :D
196/318 anonim válasza:
Én is.:D Nekem csak 9 pár cipőm van.:D
197/318 anonim válasza:
Akkor vagyunk ezzel így egy páran :)... mondjuk nekem a magas szárúak kevésbé adják, habár két pár olyan is van.
198/318 anonim válasza:
Nekem meg inkább azok adják, de van mid és félcipőm is.:)
199/318 anonim válasza:
Mi a másik négy a Suprák mellett? :D 84%, neked van az a fekete TK-d, ha jól emlékszem, a többi milyen? :D
200/318 anonim válasza:
Megjegyzem, nekem is bejön a sima rendes szár meg a mid is, abból is akad azért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!