151/318 anonim válasza:
ja és szállítanak Szlovákiába is M.O. rol? :D
152/318 anonim válasza:
Én már azért nem vagyok éppen tini, de a 3 X sincs még túl közel :D
154/318 anonim válasza:
Rosszul tippelsz, 25 :D De sosem tartottam korfüggőnek például Suprát sem, szerintem marhaság korhoz kötni :D
155/318 anonim válasza:
igazad van :) nem értem az olyan embereket akik azt írják "jaj ez a supra max 16-17 évig áll jól egy emberen" :D bla bla... én még csak 15 vagyok :D
156/318 anonim válasza:
16-17 évig biztos nem tart ki egy Supra, sőt másik cipő sem :D:D De egyébként szerintem innen nem nagyon szállítanak ki Szlovákiába; persze nem tudom biztosan. Maradsz továbbra is a TK mellett?
157/318 anonim válasza:
nem úgy értettem h 16-17 évig tart egy cipő... :D hanem hogy 16-17 éves korig áll jól egy emberen a supra cipő :Dénis úgy tudom hogy nem szállítanak Szlovákiába :\ igen tk lesz a következő mostmár biztos :)
158/318 supra01 válasza:
Nagyon nem korfüggő, mint más cucc sem
Ki mit szeret, és ha bevállalja akkor hordja.
Persze vannak bevállalósabb cipők, meg átlagosabb kinézetűek is.
159/318 anonim válasza:
Esetleg valami biztos kiszemelted is van már? Vagy ami majd lesz a méretedben?
160/318 anonim válasza:
supra01 na ezt akartam leírni énis :D hát vannak :D csak olyanok szerintem nincsenek a garagestoreban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!