171/318 anonim válasza:
Láttam, csak nem írtam, mert 10000000-féle méret hiányzik...Mondjuk van 36-os, 37-es meg 47.5-es :D Hát köszönöm szépen :D:D
172/318 anonim válasza:
nemtudom gyári e de tetszik :D amúgy láttam énis szerintem csak magukkal csesznek ki az akcióval :D
173/318 anonim válasza:
Sziasztok!
Csak én kezdem utálni a Garage-t?:D A sok akcióval veszít a varázsából a Supra, szerintem.:)
Amúgy én sem vagyok már éppen tini, de tény, hogy sokkal több 20 éven alulin látok Suprát, mint felettieken. Ezt csak azért írom, mert látom anno ez is téma volt.:D
174/318 anonim válasza:
Nem is az, hogy utálom...Csak azért furcsa, hogy ha egy bolt ilyen extrább/extrémebb modelleket is tart (ár és kinézet szempontjából egyaránt), akkor az imidzsében is van egy ilyen vonal. Én nem ítélem el azt, aki az 50%-os akcióban vásárolt be, de azért ez is furcsa...Mondjuk nem is zavar, nekem nem volt szerencsém/türelmetlen voltam. De van Suprám, és kész. Ez a lényeg - nekem :D
175/318 supra01 válasza:
Nehéz kérdés ez az akciózás. Ugye van a webes bolt, meg még jó néhány igazi is. Előbb utóbb ki kell söpörni azokat a dolgokat is, amik már egy éve ott vannak a raktárban. És ezt csak így lehet. Az önköltségi árát visszahozza kb., gondolom én. esetleg adhatnák még 50%-kal drágábban és akkor ami megmarad, azt eltüzelik egy nagy kazánban. Így nem buknak ők sem. Ahogy látom, ilyenkor sok típusból már csak 1-2 méret van, főleg nagyon kicsi, vagy nagyon nagy.
176/318 anonim válasza:
Abban tökéletesen igazad van, hogy ilyen "padláskisöprésnek" ez is megfelel. Meg nyilván mikor ilyen összességében is csak néhány tíz darabos készletről van szó, nem egy nagy bevételkiesést jelent ez. Na de emlékszem tavaly, hogy igencsak széles méretválaszték volt, és majdnem ugyanígy minden modellre. De ezen ne is rágódjunk :)
177/318 anonim válasza:
én ezt úgy csinálnám meg hogy volt ilyen akció a nyári ruhákra,cipőkre stb...én nem csinálnák akciót elraknám raktarra azt ami megmaradt jönnének a télu cuccok és nyáron elő venném azokat ami megmaradt esetleg hozatnék még pár dolgot szerintem ígyis meg lehetne csinálni és igen engem kicsit zavar az hogy az 50%-os akció miatt a fél ország rohan bevásárolni és majdnem mindenkin már supra lesz mint pl a nike,adidas.. :D :) leheth hülyeség amit írtam és nem is lehet ezt megcsinálni :D
178/318 anonim válasza:
Nekem sincs bajom azzal, aki féláron veszi. 5 pár Suprám van, ebből hármat akciózva vettem.:D Viszont én kiadnám érte a teljes árát is, bár lehet, hogy akkor nem 2, hanem 1 pár cipőt vennék, de nem zavarna. A fő bajom az akcióval az, hogy így olyan is megveszi, aki amúgy lehet nem venné meg. Tényleg sokakon látok mostanában Suprát, bár ez is érdekes, mert a suliba ahova járok máson nem láttam.:D Egyébként most is elég széles méretválaszték volt.
179/318 anonim válasza:
Akkor végtére is egyetértünk XD 5 pár Supra az igen XD Nekem 3 van, de szívtam is a fogam, mert mikor rámjött, hogy ezt és ilyet akarok, sosem volt akció, és azért például egy Skytop II. 40-ért nem éppen kevés :D:D
180/318 anonim válasza:
Egyébként milyen Supráid vannak? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!