201/318 anonim válasza:
igen, nekem van a fekete TK-m...
ha vártok egy kicsit, összedobom a gyűjteményt...
202/318 anonim válasza:
A másik négy: Etnies RVM, Osiris NYC83, Fallen Clipper és Vans OTW Alomar.:)
203/318 anonim válasza:
No, most kb. ezek aktuálisak a gyűjteményből:
Supra TK:
Vans Chukka Low (ezt már csak deszkázni viszem):
Vans Owens Hi:
Etnies Sheckler 6 (lassan ezt is viszem már deszkázni):
DC Studio S (elegánsabb alkalmakra :)):
Etnies Jameson 2 (dobozában várja a tavaszt):
DC Mike Taylor (ez még nagyon friss darab, ma vagy holnap szállítják):
204/318 anonim válasza:
Flucon: RVM meg NYC83 nekem is van, zsír mindkettő nagyon :D
84%: így már tudom, külön-külön láttam itt-ott linkelve már ezeket a cipőket, de így egyszerre xD
Gratula mindkét kollekcióhoz :D
205/318 anonim válasza:
Nekem minden cipőm dobozban pihen, mikor nem használom.:D
206/318 anonim válasza:
Nagyrészt nekem is... Szeretek vigyázni rájuk :), ezért is sajnálom őket, amikor az első pár alkalommal deszkázom bennük.
207/318 anonim válasza:
Az hozzátartozik a dologhoz, hogy én nem nyüstölöm őket már deszkán, mivel abbahagytam...Szóval én már csak ilyen utcai tróger vagyok :D Csak a Supra-dobozok vannak meg, annyira nagy becsben állnak, hogy csak ezek pihennek dobozban, a többire csak úgy szimplán vigyázok :D
208/318 anonim válasza:
Én nagyon is vigyázok rájuk, szinte túlzásokba esem.:D
209/318 anonim válasza:
A "túlságosan is" az miben szokott megnyilvánulni? :D:D
210/318 anonim válasza:
Abban, hogy pl. ha esik az eső akkor ezt, vagy azt nem veszem fel.:D Hóról ne is beszéljünk.:D Ilyesmi.:D Ja meg nem nagyon piszkosak a cipőim, sőt...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!