221/318 supra01 válasza:
Nem tudom miért, de egy ideje a Fallen nagyon tetszik nekem. A formája, az anyagok, a színei és a jel rajta. Valahogy olyan, hogy kínálja magát, hogy vegyem már meg. Szerintem venni is kellene egyet belőle.
Tapasztalatok?
Ti mit gondoltok?
222/318 anonim válasza:
Szépek a Fallenek, bizony. Én már vettem, csak sajnos éppen kicsi, és nem tudom hordani. Nem volt nagyobb, rámbeszélték, hogy a hiányzó fél méretet még fog nyúlni. Hát nem tette, úgyhogy valószínűleg el fogom adni, mert kb. 4-5-ször lehetett csak rajtam.
Persze ettől a negatív tapasztalattól a cipő és a márka még mindig szuper, csak fafejű voltam...
223/318 anonim válasza:
Nincs sok tapasztalatom vele, mert még nem fogtam be, majd tavasszal avatom fel.:D De a házban járkáltam benne:D és nagyon kényelmes.
224/318 anonim válasza:
Ha 1-1 linket is dobtok, az még jobban megkönnyítené majdani döntést XD
225/318 anonim válasza:
Megtaláltam közben, Fallen Slash? Sajnálom, hogy nem passzol a méret, mert egyébként jól néz ki a cipő :D
226/318 anonim válasza:
Ez nem tűnik rossznak: [link]
227/318 supra01 válasza:
228/318 anonim válasza:
amit Flucon linkelt az nagyon szép :)
229/318 anonim válasza:
230/318 anonim válasza:
szerintem meg így sokkal szebb [link] baszus bekell egy ilyet szereznem :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!