Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kényelmesek a SUPRA cipők?

Kényelmesek a SUPRA cipők?

Figyelt kérdés
kényelmesebb mint egy converse?

2012. okt. 5. 21:38
 271/318 anonim ***** válasza:
szüleimnek nagyon nem tetszik :D de nem szólt rá semmi olyat hogy nem csinálhatom,megtiltja vagy ilyesmik :) egyedül voltam de szúrták nem lötték mert a szúrás hamarább begyógyul és én már neki akartam kezdeni :p
2013. jan. 16. 23:00
 272/318 supra01 ***** válasza:

Tolhatnál majd képet fel a folyamatról

Érdekelne, hogy alakul ki.

Amúgy tetszene neked az extra nagy is?

Vagy más ilyen extrém dolog?

MIért akarsz? Tetszik? Divatos?

2013. jan. 16. 23:02
 273/318 anonim ***** válasza:

gondoltam :D...

amúgy szerintem is mindkét fülben legyen, ha már van, úgy jól néz ki. van még a baráti társaságodban más is, aki tágítja?

2013. jan. 16. 23:02
 274/318 anonim ***** válasza:

supra01:teszek majd fel képeket holnap a mostanirol aztán majd mindig 1 et ha tágítom :)hát az a nagy már nem tetszik maximum olyanra tágítanám amelyikröl tettem fel képet :)

extrém dolgok? hát gondolkozok pár dolgon :D septumt akarok

ja és sötét kék hajat nem az egész hajamra gondolok :D kinek mi az extrém :D

2013. jan. 16. 23:07
 275/318 supra01 ***** válasza:
Annyi "jó" benne, hogy ha nagyra tágítod is, akkor is meg lehet utána viszonylag szépre csináltatni, ha már nem tetszik vagy valami okból nem tudod hordani.
2013. jan. 16. 23:08
 276/318 anonim ***** válasza:

mindig elfelejtem a kérdéseket :D nekem nagyon bejön nem azért csinálom mert divatos engem nem érdekel mi a divat nekem megvan a saját stílusom :)

utolsó:igen egyik havernak van 8mm es és a másik most kezdte el tágítani de csak 5mm-eset akar :)

2013. jan. 16. 23:09
 277/318 supra01 ***** válasza:

Klassz, hogy a haveroknak is van, így legalább tudtok egymásnak tanácsokat adni.

Meg legalább nem lesz az, hogy valaki kilóg a sorból:D

2013. jan. 16. 23:10
 278/318 anonim ***** válasza:
igen meg lehet csinálni de nekem nem tetszenek azok a nagyok :) te is fogsz csinálni fültágítót? :)
2013. jan. 16. 23:10
 279/318 anonim ***** válasza:
Akkor úgy sejtem, itt nem lesz megállás, ha többeteknek van... főleg annak, aki csak 5mm-ig menne. Meglátod, előbb-utóbb ő is csak azt veszi majd észre, hogy 16mm-es a füle... :D
2013. jan. 16. 23:13
 280/318 anonim ***** válasza:
az már az ő bajuk :D én megállok annyinál kb mint ami a képen van amit feltettem :)
2013. jan. 16. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!