302/318 anonim válasza:
´hát nem tudtam valami jó képeket csinálni lámpa fénynél mert ha nem kapcsoltam be a vakut akkor homályos nem birt élesíteni..ha meg bekapcsoltam a vakut nem lenne rossz ha ez a 4mm es tágító nem ilyen üveg szerűség lenne...mert így vakuval meg semmit se látni...bocsi de úgy néz ki holnap nappal kell csinálnom az utcán képet természetes fénynél mert ez így sz@r :\
303/318 supra01 válasza:
okés, semmi gond:d
akkor jó éjt
de kíváncsi vagyok azért:D
304/318 anonim válasza:
jó éjt ;) bocsi de tényleg nem lehetne semmit látni holnap meglesz :)
305/318 anonim válasza:
ha itt vagy írj és szerintem csak privátban küldöm el a képeket :)
307/318 anonim válasza:
Elfáradtunk, elfáradtunk? Sehol semmi hozzászólás? :D
308/318 anonim válasza:
privátban dumálgatok supra01 el :D
309/318 anonim válasza:
Végig nem olvasom megint ezt a 30 oldalt, ezért inkább megkérdezem (megint) xD Vaider nincs valakinek esetleg? :D Mert nagyon kezd tetszeni az a cipő...
310/318 anonim válasza:
hát ha tetszik miért nem veszed meg? :D amúgy tényleg jó cipő :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!