211/318 anonim válasza:
Ilyen kiváltsággal nálam csak a Supra bír. Mert megérdemli... :)
212/318 supra01 válasza:
Brutálisan jó kollekció ez is.
A szürke Vans nagyon megkarcolt!
213/318 anonim válasza:
akkor már énis belinkelem a cipőimet ha kell saját képeket is teszek róluk csak kérjétek :D
első dustin dollin modell :) [link] ebben deszkázni szoktam szóval eléggé megvan nyúzva :D
másik is egy vans de arrol nem találtam képet majd sajátot teszek róla
másik egy chris haslam modell [link]
a másik is Globe márka [link] ezt nagyon szeretem ezt a cipőt is :) meg a supra azt már láthattátok :)
214/318 anonim válasza:
Miért kell külön kérni? XD Amúgy a tiszta cipő itt is alap dolog. Új képek szerintem majd itt is lesznek :D
215/318 anonim válasza:
Amúgy ahogy látom, te sem szenvedsz cipőhiányban ;)
216/318 anonim válasza:
Az az utolsó Globe nagyon adja...
217/318 anonim válasza:
Ahogy látom, a Jameson nem csak whiskey-ben jó :D:D:D De az a Vans Owens...PAZAR :D Globe is van, már linkeltem a zöldet :)
218/318 supra01 válasza:
Ez a kék Globe nagyon üt!
Nekem is volt Globe csukám, ezer évig bírta!
219/318 anonim válasza:
jólvan na nem úgy akartam írni h kérjétek :D :D :D :D amúgy igen nagyon jól bírják :)
220/318 anonim válasza:
Flucon, írtad hogy Fallen-ed (is xD) van. Mik a tapasztalatok ezzel kapcsolatban? Mert nézegetem már egy ideje, de (egyelőre?) egyik sem ejtette rabul a szívemet 100%-osan :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!