13 éves emos lány vagyok és sokan piszkálnak. Attol még hogy én emos vok ugyanúgy élek mint ti reggel felkelek felöltözök (kicsit másképpen) fogatmosok aztán irány a suleee...... Tán az a baj ahogy kinézek??? Zavar?? Akkor ne nézz rám senkise kérte! Vagy az hogy nem szólok hozzád?? Van elég barátom nem kell új! vagy talán az hogy tupirt hordok a fejemen??? Ki kérte hogy odanézz? Neked lehet hogy nem tetszik de nekem igen erre nem gondoltál??? Én se szólok bele hogy te mit veszel fel vagy hogy hordod a hajad! Nem szólok az életedbe,nem piszkállak sőtt még hozzád se szólok de akkor te miért piszkálsz??? Én is ember vagyok !! Ennyi erővel bánthatnánk titeket mi is mert mások vagytok!! ---> és az nagy tévedés hogy az emosok vágdossák magukat meg öngyilkosok akarnaklnni !! Az emo meg a goth egy időben jött divatba és a sok fogyi keveri!! Jó van aki öngyilkos lessz meg vágdossa magát de az általába azért van mert piszkáljátok és szegény nem tud mit csinálni!!! Ha nem piszkálnátok akkor nem lennénk öngyilkosok !!! pl.: valaki attol lesz emos mert tetszik neki a fekete vagy aruhák,vagy a haj!!jahhh még hogy valaki azért lett emo mert tetszik neki a stílus attol még nem pozer az a pozer aki ma emo aztán holnap scene holnapután meg már megint más!! A POZER NEM DIVATEMO! SOKAN AZT HISZIK AZ EMO AZ EGY ÉLETÉRZÉS DE AZ EMONAK VANNAK ÁGAI ÉS NEM MINDEGYIK UGYANAZ !!!! és van ascene aminek a jelentése vidám teljesen eltér a jelentésük a SCENE: vidám,boldog,szines az EMO: szomorú,sötét.. (de nem depis csak másképp látja a világot) de az emo meg a scene majdnem ugyanúgy öltözködik! mármint a tornacipő,a szűk gyatya és a hello kittis nyaklánc, táska csak a szinek másak!!!
a scenék is zárkózottak?????mert mondom emo vok de a scene felé hajlok!!!
2009. júl. 6. 16:48
42/105 A kérdező kommentje:
jajj aztiszed oan jó az életem??? apám meg anyám válalkozo és 6 milliót nem kaptunk meg és kb úgy 2 hétig avval a büntudattal éltem hogy a szüleim elől eszem meg a kaját mert senkise adott nekünk kölcsön!!és a szzüleim nekünk adták a kaját és nem vagyok depis ribanc!
2009. júl. 6. 16:51
43/105 A kérdező kommentje:
és tudom hogy még legalább 3x még megfog ez történni!
2009. júl. 6. 16:52
44/105 anonim válasza:
Jajj,hát te nagyon béna vagy!Nem csak írni nem tudsz de a kommenteket sem érted!Vedd előről az ábc-t, haladj fokozatosan és olyan 1 év múlva térj vissza okoskodni! ...vagy csak húzd le magad a wc-n!!!!
2009. júl. 6. 16:54
45/105 anonim válasza:
mostmár hazudozzál is! ezaz :D
egyre szánalmasabb vagy te utolsó taknyos kis nyomorék!!
egyébként meg itt egy példa emo öngyilkosságra!!!
zp-ben alvin koncert volt.elment egy 13 éves emo kis féreg.nagyon szerette az alvint és közös képet szeretett volna velük csinálni,de az együttes nem akart (nem is csoda,ilyen idióta kis patkánnyal). erre a kiscsaj bőgve elrohant a wc-be és felvágta az ereit!! kijött a mentő,de nem tudták megmenteni,ott helyben meghalt!!! és ez megtörtént!!!! aki ott volt tudja!!!
ennyit rólatok ti óvodás kis szarok.
aki hülye haljon meg!!
2009. júl. 6. 16:57
46/105 anonim válasza:
Igen drágám? Az én apám meg alkesz volt, szétverte a házat, meg anyámat is megverte az orrom előtt!! Nem volt még kenyérre sem pénzünk és házunk sem volt évekig,mert apám eladta a fejünk felől, ezért nagyanyámnál éltünk évekig! És bazzz..nem lettem emo, nem lett világfájdalmam és még csak meg sem akartam halni!! Azért éltem,hogy anyámnak segítsek lelkileg, és a házimunkában, ha már pénzt nem tudtam keresni,ma koromnál fogva. Ma meg azért gürcölök,hogy melót szerezzek, mert megint sz@rban vagyunk. Nem ülök le sírni, és rágni a körmömet,hogy "jajj most mi lesz", hanem talpra állok, és megyek a pénz után!! Te meg szépen segíts a szüleidnek, beszélgess velük és legyél rendes, mást egyenlőre nem tudsz tenni! Nem ez a megoldás,hogy emó leszel és sajnálod magad..más rosszabbul él.
21/L
2009. júl. 6. 17:00
47/105 A kérdező kommentje:
Leszarom mit gondoltok nektek mi vagyunk furik nekünk meg ti vagytok!!!Mondom nem vágom az ereim,jó az életem azt a válalkozást kivéve,szép is vagyok (márakinek),szerete a barátaimat,szüleimet !! Csak azért kérdeztem hogy megértselek titeket de mondom nekem csak a ruháik tetszenek meg egy kicsit a hajuk!!! SEMMI KÉP NEM AKAROK ÖNGYI LENNI! a kérdést azért írtam e/3 személyben mert gagyi lett voln úgy hogy mért bántjátok őket !!!:s
2009. júl. 6. 17:02
48/105 A kérdező kommentje:
én tudom hogy mit jelent az emó de van divatemo(akire azt mondják hogy pózer mert ez valamennyire íígy is van de ha keverik a scenet+emot akkor az már nem pózerség)!!!
2009. júl. 6. 17:05
49/105 anonim válasza:
De te nem vagy imóóóóóóóó,te csak pózer vagy,gyerek!
2009. júl. 6. 17:06
50/105 A kérdező kommentje:
oszt teccik a emo stílus de nem akarok öngyi lenni !! pl neked tetszik az emo stílu de a zene nem akkkor te is lehetsz pózer, vagy hip-hop stílus teccik de a zene nem akkor az is pózerség????,
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!