Ez most komoly?
Van egy Angel Barta nevű lány, itt a blogja: [link]
Azt állítja hogy Marc Jacobs szeretője volt, és MJ minden cuccot tőle lopott :D:D:D Beleolvastam a blogba, szerintem szánalmas, a csajnak portfóliója sincs, egy képe van MJ-al, az is olyan mintha oda lenne mellé photosopolva. A csaj kiadott egy könyvet ahol MJvel való viszonyáról ír. Ez komoly??? Ha ez mind igaz, akkor a googleban miért nem foglalkozik a témával egyetlen oldal sem? MJ miért nem reagál? A könyvet évekkel ezelőtt adta ki a csaj. Olyan mintha valami mentális betegségben szenvedne... csak nekem tűnik kamunak az egész?
Itt egy video: https://www.youtube.com/watch?v=CTdDGxE0bXc :D:D a csaj egy modellkampányban sem szerepelt...
én azon nevettem h a youtubeon kb. mindegyik videojához odaírta h ő MJ múzsája :DD Én úgy tudom hogy a múzsa az az akit az alkotó annak tart, nem pedig az aki annak vallja magát. Tarthatnám én is magam XY múzsájának, holott közöm nincsen hozzá :D
Kivi lennék h a csaj szülei mit szólnak ehhez... meg nem származhat szegény családból hha tényleg ennyire tud utazgatni mindenféle divatshowra, gondolom ott a belépés sem ingyenes no meg nemhiszem h egy motelbe száll meg a kiscsaj... plusz ha ezeket a gagyi ruhákat ő készíti, az is mi pénz, az anyagbeszerzés meg minden... Meg a könyvkiadás költségei... csak ha ennyi pénze van miért nincs egy épkézláb portfóliója miért magát fotózza? Tényleg nincs modellkinézete, a mosolya szép amúgy, de lerí róla hogy pszichopata. Meg én pl. évek óta veszem a Glamour, Marie Clarie, Cosmopolitant, Ellét, és ha olyan híres miért nincs még róla egy cikk sem sehol, legalább a munkáival kapcsolatban...
Egyébként gyanús volt nekem h a posztjai alatt facen egy komi sincs, csak szívek, de van 2000 ismerőse és nemigaz h senki nem lájkolja, meg írkál... na már tudom a miértjét, h vszínű csak negatív kommenteket kap, és sorra törli... szép kis elfoglaltság :D
Anyának délelőtt megmutattam a csajt, meg a képeit meg elmeséltem a sztorit, azt mondta ne bántsuk mert tényleg beteg, és vannak ilyenek akik nincsenek tisztában azzal h abszurd sztorit állítanak, mert ők kitalálnak egy álomvilágot, és abban élnek, az a valóság... és h ők épp minket néznek bolondnak h megkérdőjelezzük az állításuk igazságtartalmát...
Meg am volt állítólag egy nyilatkozat ahol MJ megemlítette ezt a csajt, ha valaki megtalálná linkelje már ide légyszi :DD meg ha a könyvére is rálelnétek pdf-be akk linket pls :D
Én meg tényleg lépek már egy kis időre, a büntetőeljárási jog vizsgámat sikerült felvennem hétfőre, szóval éjszakai tanulás jön, gép off :D
Tényleg örülök h kiírtam ezt a kérdést és okoztam nektek vele néhány mulatságos pillanatot :D
Ez jutott nekem is eszembe, h megkéne keresni egy női lapot, linkelni hozzá minden infót a csajról és keressék meg, készítsenek interjút. Én a Glamourra gondoltam, mert az inkább ami divattal foglalkozik, és híres tervezőkkel, ergó jobban konyítanak ahhoz hogy ki az a Marc Jacobs, mint pl. a Joy. Meg a Glamourból kinézem azt is h esetleg a nemzetközi Glam. segítségével Marcot is eltudják érni.
Hahh' a jog .. :D:D Én III. éves vagyok, és kemény hétnek nézek elébe, hétfőn büntetőeljárás II vizsga, szerdán közig :DD Vannak még hiányosságok bőven, azért offolgatok itt állandóan, mert tanulni keeelll :D
Aztán még visszavan két vizsgám :) eddig jeles minden (és most szépen le is kopogom :DD) Hanyadik évedet taposod?:D
Ez az HAjdú
:)
de Én nem beszélek vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!