Ez most komoly?

Figyelt kérdés

Van egy Angel Barta nevű lány, itt a blogja: [link]

Azt állítja hogy Marc Jacobs szeretője volt, és MJ minden cuccot tőle lopott :D:D:D Beleolvastam a blogba, szerintem szánalmas, a csajnak portfóliója sincs, egy képe van MJ-al, az is olyan mintha oda lenne mellé photosopolva. A csaj kiadott egy könyvet ahol MJvel való viszonyáról ír. Ez komoly??? Ha ez mind igaz, akkor a googleban miért nem foglalkozik a témával egyetlen oldal sem? MJ miért nem reagál? A könyvet évekkel ezelőtt adta ki a csaj. Olyan mintha valami mentális betegségben szenvedne... csak nekem tűnik kamunak az egész?

Itt egy video: https://www.youtube.com/watch?v=CTdDGxE0bXc :D:D a csaj egy modellkampányban sem szerepelt...

2013. jún. 5. 23:19
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/138 A kérdező kommentje:
[link] ... a csaj a műanyag babákkal alul!!!!! :DDDDDDD
2013. jún. 21. 16:38
 132/138 anonim ***** válasza:
MJ meleg, mint a kályha, mit is akarna egy ilyen ripacstól, mint ez a csaj.
2013. jún. 21. 20:41
 133/138 anonim válasza:

vááá, az a babás kép horrorisztikus...

és persze egyértelmű, hogy MJ azt az ötletet is ellopta. ijesztő babák = cipők. teljesen evidens. Szemét tolvaj! :D

zs.

2013. jún. 21. 23:05
 134/138 anonim válasza:

Szegény Katie Grand, szétszakadhat a munkától... nem elég, hogy folyamatosan le kell nyúlnia Angel ötleteit, de még a világ összes létező divatmárkájának is kell terveznie, stylingolnia, modelleket castingolnia, divatbemutatót szerveznie, etc... :D

zs.

2013. jún. 21. 23:09
 135/138 A kérdező kommentje:
Amúgy az a Katie Grand egy horror :D:D mikor először olvastam a csaj blogját és megláttam arról a nőről azt a képet, azt hittem h Angel a divatvilágot parodizálja, és fiktív a Katie, annyira nem illik a divat profiljába
2013. jún. 22. 09:26
 136/138 anonim válasza:

Amúgy alapjáraton nem ennyire durva KG. csak Angel csupa jóindulatból tett be róla egy rettenetes képet.

Egyébként meg Grace Coddington sem szép, de attól még zseniális stylist... :)

2013. jún. 22. 12:29
 137/138 anonim ***** válasza:

Egy nagyon ismert divatmagazin készített interjút MJ-vel, és abban tényleg név szerint említve van a gyönyörű személyi aszisztens Angel Barta magyarországról aki ajándékozott neki egy üveg Tokajit, mire Marc azt mondta,hogy a barátai majd megisszák mert ő nem iszik alkoholt. (vagyis nem ezt a xart,csak udvarias akart lenni)

Lorenzo Martone is azt nyilatkozta, hogy órákon át beszélnek telefonon.

Valószínűleg a Harry Louis-ra is van ideje.

Amikor meg nincs, akkor félrerúgja a gigoló-t hogy menjen shoppingolni az ő pénzén...

Mindenkinek van ideje, arra a személyre, akire akarja hogy legyen ideje.

2013. júl. 30. 19:04
 138/138 anonim ***** válasza:

Valószínűleg kellemetlen lehet bármelyik női magazinnak írni a kislányról, olyat meg még nem írt le amiért ugrasztani kéne Marc-nak az óránként többmillió forintért dolgozó New York-i ügyvédeket..

Amúgy elég sok támadás van elfolytva Marc-kal kapcsolatban.

Modellek aki nem kaptak egy vasat sem, és beszélni mertek majd visszavonták az egészet, egy pr menedzser aki beperelte az üzlettársát, hogy azért rúgta ki őt mert nem elég homobarát...

Fene tudja, az biztos, hogy ő ott van a Párizsi divathéten mi meg nem.

Oda bejutni- ahhoz kapcsolatok kellenek.

Majd egyszer minden kiderül, hogy őrült e a lány vagy sem.

2013. júl. 30. 19:07
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!