Ez most komoly?

Figyelt kérdés

Van egy Angel Barta nevű lány, itt a blogja: [link]

Azt állítja hogy Marc Jacobs szeretője volt, és MJ minden cuccot tőle lopott :D:D:D Beleolvastam a blogba, szerintem szánalmas, a csajnak portfóliója sincs, egy képe van MJ-al, az is olyan mintha oda lenne mellé photosopolva. A csaj kiadott egy könyvet ahol MJvel való viszonyáról ír. Ez komoly??? Ha ez mind igaz, akkor a googleban miért nem foglalkozik a témával egyetlen oldal sem? MJ miért nem reagál? A könyvet évekkel ezelőtt adta ki a csaj. Olyan mintha valami mentális betegségben szenvedne... csak nekem tűnik kamunak az egész?

Itt egy video: https://www.youtube.com/watch?v=CTdDGxE0bXc :D:D a csaj egy modellkampányban sem szerepelt...

2013. jún. 5. 23:19
 111/138 anonim ***** válasza:
Fókusz,vagy ilyen joshi szerű műsor abban is beszélhetne :)
2013. jún. 12. 00:14
 112/138 anonim ***** válasza:
de kár, h már nincs Mónika show :DDD
2013. jún. 12. 00:31
 113/138 anonim válasza:

Húúú, látom, nem csak én álltam rá a témára. :D

Már napok óta minden este guglizok a csaj után, hogy ki ő igazából, meg mit akar. :D

Baromira ki akarom deríteni, hogy igazat mond-e... mondjuk valszeg nem. Eddig eredménytelen a nyomozás. :)

Viszont itt van a New Yorker-es cikk, amiben név szerint meg van említve:

[link]

Ez az egy dolog, amit nem tudom, hogy hogy lehet meghamisítani...

Ha nem vigyázok eléggé, még a végén elhiszem ezt az egész nevetséges baromságot...:D

Amúgy a blogja nem annyira friss, pár évvel ezelőtt már belefutottam, emlékszem, mert nagyon röhögtem. :D

2013. jún. 12. 01:54
 114/138 A kérdező kommentje:
Átfutottam a cikket, itt csak egy "Angelt" említ aki bárki lehet! Én azt hittem konkrétan megemlíti h Angel Barta, magyar divattervező/modell. Én is néha majdnem bedőlök a csajnak, de észnél kell lenni, mert racionálisan gondolkodva 100% h kamu. De nagyon profi módon csinálja a kicsaj az egyszer biztos.
2013. jún. 12. 08:20
 115/138 anonim ***** válasza:
velvetet sem érdekelné a sztori?
2013. jún. 12. 08:56
 116/138 anonim válasza:

A velvetnek lehetne írni, mondjuk ők szerintem poénra vennék az egészet...:D

Amúgy a cikkben ezt írják:

"a very beautiful, very tall young woman"

Ez nem is stimmel, mert ez a csaj nem olyan hú de magas... Viszont a Tokaji aszút említi, de persze lehet, hogy van még egy magyar lány, akinek Angel a neve, és Tokajit vitt Marc J-nek...

2013. jún. 12. 13:51
 117/138 anonim ***** válasza:
100%

Az a poén hogy tegnap szerintem őt láttam az andrássyn és van vagy 164 cm /55-60kg(nálam alacsonyabb volt Én 168 vagyok és 65 kg nálam kicsit volt vékonyabb és alacsonyabb :) csak tippek

Viszont az arcmemóriám remek és bitang hülyén volt felöltözve ...

2013. jún. 12. 14:20
 118/138 anonim ***** válasza:
A közös kép meg olyan minta MJ a panoptikumból lenne :)
2013. jún. 12. 14:28
 119/138 anonim ***** válasza:

[link]

a középső sort is biztos angel inspirálta, mert piros xD

2013. jún. 17. 14:50
 120/138 A kérdező kommentje:
hallod, épp most néztem ezt a képet és vigyorogtam, mert eszembe jutott ez a gyagyás csaj :DDD mindjárt megy alá a cosmónak a komment tőle h: "Tőlem lopta a rúzs ötletét!!!"
2013. jún. 17. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!