Ez most komoly?

Figyelt kérdés

Van egy Angel Barta nevű lány, itt a blogja: [link]

Azt állítja hogy Marc Jacobs szeretője volt, és MJ minden cuccot tőle lopott :D:D:D Beleolvastam a blogba, szerintem szánalmas, a csajnak portfóliója sincs, egy képe van MJ-al, az is olyan mintha oda lenne mellé photosopolva. A csaj kiadott egy könyvet ahol MJvel való viszonyáról ír. Ez komoly??? Ha ez mind igaz, akkor a googleban miért nem foglalkozik a témával egyetlen oldal sem? MJ miért nem reagál? A könyvet évekkel ezelőtt adta ki a csaj. Olyan mintha valami mentális betegségben szenvedne... csak nekem tűnik kamunak az egész?

Itt egy video: https://www.youtube.com/watch?v=CTdDGxE0bXc :D:D a csaj egy modellkampányban sem szerepelt...

2013. jún. 5. 23:19
 81/138 anonim ***** válasza:
Szóljatok, ha van fejlemény! :D
2013. jún. 8. 22:34
 82/138 anonim ***** válasza:
Mit írtál nekik? :D Én írtam a csajnak egy barátságos levelet, megerősítettem a tévképzetét, h hiszek neki és milyen igazságtalanság...kíváncsi vagyok vissza ír e :D
2013. jún. 8. 22:36
 83/138 A kérdező kommentje:
Én mindenképp, de Anettet várom h most mivan :O Hajdú amúgy kiírta fbn h legközelebb Frizbi szeptember elején lesz :/ RTL Fókusz esetleg? Bár annak nincs értelme az emberek nem értenék meg a sztorit :/ Mindenesetre, ELLE, Cosmo, Glamour, Joy, Marie Clarie értesítése megtörtént! :D
2013. jún. 8. 22:36
 84/138 A kérdező kommentje:
Te jó ég basszus, azt hittem Hajdút kerested meg :DD
2013. jún. 8. 22:37
 85/138 A kérdező kommentje:
Nem írom ide amit elküldtem a lapoknak, mert hha Angel ráguglizik kiadja, és tiltakozhat a cikk ellen... privibe elküldöm mindenkinek aki kéri :D
2013. jún. 8. 22:38
 86/138 anonim ***** válasza:
Azt már vállalta Anett :D Mondjuk elég szar ez az oldal, h nem látni a felh.neveket és ugyan olyan arányban adtunk hasznos választ Anettal 76% vagy 78% :D
2013. jún. 8. 22:40
 87/138 A kérdező kommentje:
Igen, lehet valamit kéne csinálnunk, mert ha visszanézitek nagyon sokan vagyunk ennél a kérdésnél, én meg már nem tudom ki kicsoda :S:D
2013. jún. 8. 22:46
 88/138 anonim ***** válasza:

Annyit tehetünk sztem, hogy aláírjuk a kommentet :)

Vivien

2013. jún. 8. 22:52
 89/138 anonim ***** válasza:

ezt láttátok?

[link]

2013. jún. 8. 22:57
 90/138 anonim ***** válasza:
Állítolag valamilyen interjúban megemlíti MJ
2013. jún. 8. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!