Ez most komoly?

Figyelt kérdés

Van egy Angel Barta nevű lány, itt a blogja: [link]

Azt állítja hogy Marc Jacobs szeretője volt, és MJ minden cuccot tőle lopott :D:D:D Beleolvastam a blogba, szerintem szánalmas, a csajnak portfóliója sincs, egy képe van MJ-al, az is olyan mintha oda lenne mellé photosopolva. A csaj kiadott egy könyvet ahol MJvel való viszonyáról ír. Ez komoly??? Ha ez mind igaz, akkor a googleban miért nem foglalkozik a témával egyetlen oldal sem? MJ miért nem reagál? A könyvet évekkel ezelőtt adta ki a csaj. Olyan mintha valami mentális betegségben szenvedne... csak nekem tűnik kamunak az egész?

Itt egy video: https://www.youtube.com/watch?v=CTdDGxE0bXc :D:D a csaj egy modellkampányban sem szerepelt...

2013. jún. 5. 23:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/138 anonim ***** válasza:
lehet, hogy kamu, de külföldi oldalakon is foglalkoznak erről, félre vagy informálva.
2013. jún. 5. 23:21
 2/138 A kérdező kommentje:
Hol?? Valami hiteleset linkelnél, ami nem blog hanem divatoldal? Vagy MJ nyilatkozatát? Youtuberól nézek a csajról videókat, minden amatőr... egy hiteles képe nincs vagy nyilatkozata...
2013. jún. 5. 23:27
 3/138 anonim ***** válasza:
Szerintem Ő beteg .
2013. jún. 5. 23:30
 4/138 A kérdező kommentje:
Szerintem is, mert miért nem perel? Olyan mintha vmi álomvilágban élne, és bebeszélné magának az egészet. Ha én vkinek 5 éven át a szeretője lennék, gondolom készülnének azért közös képek, meg ismerném az illető barátait meg modellkörökben ismert lennék stb. Azt írják h a csaj divattervező és modell. De akkor miért nem ismerjük? o.O Meg külföldre jár, de miért nem ismert? Mindegyik videón áll egyedül, értelmetlenül beszél, sehol sincs híres emberekkel...
2013. jún. 5. 23:54
 5/138 A kérdező kommentje:
Kár érte am mert szép lány, de bármiben fogadnék h mentális betegségben szenved
2013. jún. 5. 23:55
 6/138 anonim ***** válasza:
Az a videó ami a kérdésben van..megnéztem és a csaj k úgy néz ki, mintha be lenne nyugtatózva vagy drogozva, elég beteges
2013. jún. 5. 23:56
 7/138 A kérdező kommentje:
Akkor tessék még egy fb oldal: [link] :D:D ... minél jobban állítja amit állít, annál hiteltelenebb... Szerintem egy fiatal lány aki szeretne álomkarriert befutni, és halálosan szerelmes Marc Jacobsba.
2013. jún. 6. 00:12
 8/138 anonim ***** válasza:
100%
És még közös ismerőseim is vannak vele :DDD De figyi már, ha ez komoly lenne miért nem került még be egy aktívba vagy egy fókuszba? Vagy valami most fészbukra meg youtube-ra, blogra azt teszel ki amit akarsz. Azt hogy ez most komoly vagy ne, mi nem fogjuk tudni megmondani
2013. jún. 6. 00:22
 9/138 A kérdező kommentje:

Na itt van vele egy interjúrészlet. Ezután mondja valaki hogy nem beteg!

"Rengeteg áldozatot hoztál azért, hogy modell lehess, nyelvórák, edzés stb. Mégsem kaptál lehetőséget és most olyan lányok valósítják meg álmaid, akiket egy bevásárlóközpontban szólítottak le. Mit gondolsz erről?

Igen, én mindent megtettem azért, hogy egyszer végig mehessek a kifutón. Szenvedélyesen vágytam arra, hogy megtapasztaljam ezt az érzést.

Fogyókúráztam, lefogytam 45 kg-ra, 173 cm voltam és 175 cm-rel vették fel a modelleket a divatvárosokban, ezért növesztő hormonokat szedtem, hogy 2cm-t nőjek. Kutató munkát végeztem, hogy milyen ételek növesztenek és csak olyanokat ettem. Bordásfalon lógtam minden nap, hogy nyúljak. Napi 2 órát edzettem a hét minden napján, hogy olyan szálkás legyen a lában, mint a topmodelleknek a kifutón. Angolt tanultam . Mindent tudtam a modellekről és a divatszakmáról.

Legjobban az fájt, hogy Marc engem folyamatosan hitegetett, hogy szerelmes belém, elvesz feleségül és hamarosan felléphetek a divatbemutatóján, de közben más magyar modelleket kezdett el támogatni külföldön. Végig kellett néznem, ahogyan az újságok címlapjain ezek az új magyar topmodellek szerepelnek, az általam megálmodott ruhákban, az én pózaimban és az én stílusomban. Bárhova megyek, még ha csak itthon egy kis boltba, ott is az ő képükkel kell szembesülnöm és olyankor újra átélnem ezt a lelki gyötrelmet, amit Marc velem csinál. Már rég elengedtem volna ezt az egészet, de addig nem tudom elengedni, amíg nem hagy békén és másolja az ötleteimet. Marc mindig kitalál valami új dolgot, amivel engem gyötörhet."

2013. jún. 6. 00:25
 10/138 anonim ***** válasza:
Megnéztem a képeit, amivel összehasonlítja a modellek képeit, ha keresnék én is találnék hasonló képeket magamról...na mindegy valami biztos nincs rendben vele :D
2013. jún. 6. 00:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!