Ez most komoly?

Figyelt kérdés

Van egy Angel Barta nevű lány, itt a blogja: [link]

Azt állítja hogy Marc Jacobs szeretője volt, és MJ minden cuccot tőle lopott :D:D:D Beleolvastam a blogba, szerintem szánalmas, a csajnak portfóliója sincs, egy képe van MJ-al, az is olyan mintha oda lenne mellé photosopolva. A csaj kiadott egy könyvet ahol MJvel való viszonyáról ír. Ez komoly??? Ha ez mind igaz, akkor a googleban miért nem foglalkozik a témával egyetlen oldal sem? MJ miért nem reagál? A könyvet évekkel ezelőtt adta ki a csaj. Olyan mintha valami mentális betegségben szenvedne... csak nekem tűnik kamunak az egész?

Itt egy video: https://www.youtube.com/watch?v=CTdDGxE0bXc :D:D a csaj egy modellkampányban sem szerepelt...

2013. jún. 5. 23:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/138 anonim ***** válasza:
áháháhááháh szakadok :dddddd szebbé tetted a napom
2013. jún. 6. 13:10
 22/138 A kérdező kommentje:
Kinézem ebből a nőből hogy betegesen üldözi Marcot, mert mint látjuk minden divatbemutatón ott van, és kb mindenki leszarja! :D Szerintem ő igyekszik úgy pózolni mint MJ modelljei, és olyan ruhákat készíteni... Ne a képeivel bizonyítson hanem mondjuk tegyen fel MJvel közös képeket... egyébként ha képes volt hormonszereket szedni, meg bordásfalon lógni h nyújtsa magát, eleve nem lehet normális... Én ebből bármit kinézek, egy pszichopata.
2013. jún. 6. 13:15
 23/138 anonim ***** válasza:
ez nagyon durva. érettségire kellene tanulnom de ez most nagyon lekötött :D szerintem sincs valami rendben ezzel a csajjal.. az a LV divatbemutatós videó nagyon ijesztő. megyek is inkább vissza tanulni.. :D
2013. jún. 6. 16:44
 24/138 A kérdező kommentje:
:DD nekem vizsgákra... és ahelyett én is tegnap este a csaj után böngésztem :DD
2013. jún. 6. 19:39
 25/138 anonim ***** válasza:

Ez nagyon beteg ez a nő. Nagyooon beteg. Durva-úristen levagyok döbbenve :D

A képein pedig majdnem sírva nevettem :D

2013. jún. 6. 20:40
 26/138 anonim ***** válasza:
[link] nekem végem :DD
2013. jún. 6. 22:04
 27/138 anonim ***** válasza:
Amúgy szép csaj kár, hogy flúgos.
2013. jún. 6. 22:50
 28/138 A kérdező kommentje:
annyira nem szép, vagyis inkább az arcán látszik h zavart, és ez elrontja az egész csajt
2013. jún. 6. 22:53
 29/138 A kérdező kommentje:

ez még egy vicces cikk:

[link]

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kb arra céloz h MJ ölte meg Király Tamást!

2013. jún. 6. 22:55
 30/138 anonim ***** válasza:
2013. jún. 6. 23:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!