Ez most komoly?

Figyelt kérdés

Van egy Angel Barta nevű lány, itt a blogja: [link]

Azt állítja hogy Marc Jacobs szeretője volt, és MJ minden cuccot tőle lopott :D:D:D Beleolvastam a blogba, szerintem szánalmas, a csajnak portfóliója sincs, egy képe van MJ-al, az is olyan mintha oda lenne mellé photosopolva. A csaj kiadott egy könyvet ahol MJvel való viszonyáról ír. Ez komoly??? Ha ez mind igaz, akkor a googleban miért nem foglalkozik a témával egyetlen oldal sem? MJ miért nem reagál? A könyvet évekkel ezelőtt adta ki a csaj. Olyan mintha valami mentális betegségben szenvedne... csak nekem tűnik kamunak az egész?

Itt egy video: https://www.youtube.com/watch?v=CTdDGxE0bXc :D:D a csaj egy modellkampányban sem szerepelt...

2013. jún. 5. 23:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/138 A kérdező kommentje:
figyi... 5 éven át követte őt Marc Jacobs :D:D olvastam egy angol oldalon h kommentelt egy nő h ő az egyik leghíresebb divatmagazinnál dolgozik h hetekkel kell előtte egyeztetni MJ-vel hogy tudjanak pár mondatot váltani olyan elfoglalt ember. A csaj meg a könyvében azt írta állítólag h több órán keresztül beszéltek egy nap telefonon Jacobssal :D:D
2013. jún. 6. 01:12
 12/138 anonim ***** válasza:
jaj nekem is van egy ilyen ismerősöm, aki folyamatosan arról fröcsög facebookon, hogy ez meg az a tök ismeretlen lány miben másolja őt, és hasonlóan meggyőző képekkel próbálja bizonyítani. :DD fix hogy ez a csaj vagy fogyatékos, vagy annyira szét vagy drogozva hogy már egy tiszta pillanata nincs évek óta.
2013. jún. 6. 06:33
 13/138 A kérdező kommentje:

De az legalább ismeretlen lányra mondja ezt! De ez Marc Jacobs!! :D Egyébként amit ez a csaj állít bizonyítékként h másolják őt, én inkább azt tudom elképzelni h ő másolja MJ-t, mert az nem bizonyíték h a képei mellé odaír egy dátumot h ez ekkor meg ekkor készült... Ha ez olyan nagy sztori lenne, vmelyik női magazin is lehozta volna, én évek óta veszem a női divatlapokat, egyik sem tett róla említést.. és a Vogue nemzetközi számában sem láttam erről a dologról infókat, szval ha igaz volna, minimum a Vogue megírja. Szóval szerintem ez egy nagyon beteg lány.

Viszont ami gyanús, h állítólag az Omega slágerét MJ legjobb barátja lemásolta. Ami tényleg bizonyított, mert az Omega perre viszi az ügyet. [link]

Szóval a sztorinak némi valóságalapja van, azt eltudom képzelni h a kiscsaj találkozott MJ-vel, de h követte meg 5 éven át tartott a dolog azzal sztem kamuzik. Belezúgott a pasiba, és ennyi :D Mellesleg MJ irtó jó pasi még így 50 évesen is, szval ezt abszolút megértem :D

2013. jún. 6. 07:09
 14/138 anonim ***** válasza:
Az tény,hogy ennél a csajnál valami nem kerek. Gondolom bele van zúgva MJ-ba, aztán felépített magának egy fiktív világot. Pszichológusra lenne szüksége, viszont a legnagyobb kárt az okozza, hogy vannak, akik beveszik a sztoriját sőt még támogatják is.
2013. jún. 6. 08:05
 15/138 anonim ***** válasza:

Atyaúristen, ez tényleg beteges, egyetértek a többiekkel, vagy drogos, vagy retardált, más lehetőség nagyon nincs... Olvasgattam itt a bemásolt idézetet, meg felnéztem a facebook oldalára... két képhez írt szöveget olvastam el, miszerint MJ bekamerázta a szobáját és kémekkel követte... Gondoltam, persze, majd pont téged... atyaég...

Erre csak annyit végszóként, hogy sok a hülye, de kevés a lőszer...

2013. jún. 6. 09:57
 16/138 A kérdező kommentje:

Szerintem az emberek 90% nem hisz neki. Az oldalán is szkeptikusok, meg kinevetik. Ez a csaj a magyar divatvilág Kiszel Tündéje, benyomul mindenhova ahova lehet, próbálja felhívni magára a figyelmet. Az a fura h nagy modell, de egy portfóliója nincs, magát fényképezi, eleve ha divattervező az ember akk a saját munkáiról minőségi képeket készíttet. Szerintem MJ-t ő koppintja, hasonló ruhákat vesz fel, vagy készít mint az övé, látszik hogy bele van bolondulva. Szerintem az az igen fura (Photoshop gyanús) kép is úgy készülhetett h benyomult a csaj vmi rendezvényre. Az a fura h a kiscsaj könyveit sokan olvasták, de sokan csak mesének, regénynek, fiktív sztorinak vélik.

Na ennek a videonak nézzétek a végét: https://www.youtube.com/watch?v=zdduoO7XTQc

Az angol szöveget olvassátok alatta, h Marc rájött az első nap h Párizsban tartózkodik :D:D

2013. jún. 6. 11:40
 17/138 anonim ***** válasza:

Naaa neee...ezen besírtam amit linkeltél kérdező. Olyan pszichopata feje van, tuti, hogy vmi mentális betegsége van, csak rá kell nézni. Az meg a másik,hogy egy nyamvadt portfóliója nincs, meg ha divattervező lenne még ha nem is ismert valahol csak hallottunk volna róla. Meg ha igaz lenne, h 5 éve mindenét másolják nem hiszem el, h ilyen nyugodt viszonylag kiegyensúlyozott lenne...

" Hungária Micsoda Buli c. számát és amióta megismert engem azt, mondta, hogy a megszállottja lett a magyar nemzetnek, mindennek, ami magyar! " én már M.J.-t sajnálom :D

2013. jún. 6. 12:26
 18/138 A kérdező kommentje:
MJ simán perelhetne rágalmazásért... csak gondolom ő úgy van vele hogy pszichopatákkal nem foglalkozik, plusz a csajt sem akarja tönkretenni, mert mit neki az a pár millás összeg amit a perrel nyerhet... amúgy állítólag egy interjúban megnevezte ezt a csajt, h ismeri, de azt az interjút sehol sem találom.
2013. jún. 6. 12:56
 19/138 A kérdező kommentje:
eeez:DDDDDDD https://www.youtube.com/watch?v=pEK4D4uDo1s nem tud mit mondani ez a szerencsétlen a videóban. Amúgy találtam róla egy képet ahol hamis LV táskákkal pózol :D
2013. jún. 6. 12:59
 20/138 anonim ***** válasza:

"Style Angelique 2 hónappal ezelőtt

Marc Jacobs hacked my pc and my emails and fb account... he is reading all my messages. So I don't know how to get in touch with you... do you have any idea?" https://www.youtube.com/watch?v=tWTiWN6O1nM

valószínű :D

2013. jún. 6. 13:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!