Ez most komoly?

Figyelt kérdés

Van egy Angel Barta nevű lány, itt a blogja: [link]

Azt állítja hogy Marc Jacobs szeretője volt, és MJ minden cuccot tőle lopott :D:D:D Beleolvastam a blogba, szerintem szánalmas, a csajnak portfóliója sincs, egy képe van MJ-al, az is olyan mintha oda lenne mellé photosopolva. A csaj kiadott egy könyvet ahol MJvel való viszonyáról ír. Ez komoly??? Ha ez mind igaz, akkor a googleban miért nem foglalkozik a témával egyetlen oldal sem? MJ miért nem reagál? A könyvet évekkel ezelőtt adta ki a csaj. Olyan mintha valami mentális betegségben szenvedne... csak nekem tűnik kamunak az egész?

Itt egy video: https://www.youtube.com/watch?v=CTdDGxE0bXc :D:D a csaj egy modellkampányban sem szerepelt...

2013. jún. 5. 23:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/138 anonim ***** válasza:

legszebb részek: " Egy igaz embert gyászolok, aki ismerősöm volt a facebookon."

"1 hónappal később elutazott Párizsba a divathétre, hogy személyesen beszéljen Marc Jacobsszal és közös képet készített vele, amit március 6-án megosztott a facebook-ján." Nekem is vizsgaidőszak van és ezen a csajon röhögök inkább :D

2013. jún. 6. 23:18
 32/138 A kérdező kommentje:
Én is ezeken nevettem! :D elment Párizsba Király, találkozott MJ-vel... majd nemsokkal később meghalt. Na jó, húzok vissza tanulni :DD De örülök h kiírtam ezt a kérdést és sokaknak derűs perceket okozott :) :DD
2013. jún. 6. 23:24
 33/138 anonim ***** válasza:
100%

[link]

engem is fényképeztek már padon...TŐLE LOPTAM AZ ÖTLETET :(

:DDDDD

2013. jún. 7. 20:09
 34/138 anonim ***** válasza:

[link] itt még hisznek is neki :D

[link]

ez jó :DD

[link]

[link]

ahogy olvasom mindenhol felismerik, hogy egy beteg csajról van szó :D..

2013. jún. 7. 20:37
 35/138 anonim ***** válasza:

[link]

meghalok :D :D

2013. jún. 7. 20:38
 36/138 anonim ***** válasza:

[link]

na ez nem is régi :D

2013. jún. 7. 20:39
 37/138 A kérdező kommentje:

Olvastam ezeket én is :D Mindenki röhögi! A hamis LV táskáit, meg az okádék ruháit. Van az oldalán egy zöld kabát amiben úgy néz ki mint egy zöld punci! :D Olyan a kabát formája mint egy nuni (bocsánat, de nagyon hasonlít arra)

Higyjétek el, h a csaj figyeli Marcot, és lesi az ötleteit. A videók közül am nekem az tetszett a legjobban amikor MJ-nek üzen :DDD Várom a folytatást mindenesetre, mivel a csaj a blogot nemrég indította, ez az egész dolog most látott napvilágot. Kíváncsi leszek. :D

2013. jún. 7. 20:49
 38/138 A kérdező kommentje:
[link] ...nézzétek már hányszor oszt meg egy rohadt posztot!!!!!!:DDDD
2013. jún. 7. 20:57
 39/138 A kérdező kommentje:
és az ominózus puncis kép: [link]
2013. jún. 7. 20:58
 40/138 anonim ***** válasza:
Azok a ruhák, amik a kollekcióját képzik szegénynek olyanok, mintha egy ócska turiból szedte volna össze őket, sajnálom, mert szép lány és ha nem lenne szemmel láthatóan zizi még vihette volna is valamire.
2013. jún. 7. 22:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!