Ez most komoly?

Figyelt kérdés

Van egy Angel Barta nevű lány, itt a blogja: [link]

Azt állítja hogy Marc Jacobs szeretője volt, és MJ minden cuccot tőle lopott :D:D:D Beleolvastam a blogba, szerintem szánalmas, a csajnak portfóliója sincs, egy képe van MJ-al, az is olyan mintha oda lenne mellé photosopolva. A csaj kiadott egy könyvet ahol MJvel való viszonyáról ír. Ez komoly??? Ha ez mind igaz, akkor a googleban miért nem foglalkozik a témával egyetlen oldal sem? MJ miért nem reagál? A könyvet évekkel ezelőtt adta ki a csaj. Olyan mintha valami mentális betegségben szenvedne... csak nekem tűnik kamunak az egész?

Itt egy video: https://www.youtube.com/watch?v=CTdDGxE0bXc :D:D a csaj egy modellkampányban sem szerepelt...

2013. jún. 5. 23:19
 91/138 A kérdező kommentje:
Én igen, innen írtam a bordásfalas idézetet, meg ebben van h Jacobs megnevezte őt egy interjúban. :D
2013. jún. 8. 23:00
 92/138 anonim ***** válasza:
Küldhetne nekünk is könyvet, elolvasnám, de nem adnék ki érte pénzt :D
2013. jún. 8. 23:10
 93/138 anonim ***** válasza:

visszairt egy ilyet : :)))

ennyi :D

2013. jún. 9. 00:48
 94/138 anonim ***** válasza:
Anett voltam :D
2013. jún. 9. 00:50
 95/138 anonim ***** válasza:

a picsbe már ott is elkezdte valaki :D (commentek)

[link]

2013. jún. 9. 09:31
 96/138 anonim ***** válasza:

írtam neki fészen üzit :DD

SZ.V.

Szia, bocsi, hogy így ismeretlenül írok nagy érdeklődéssel követem a blogodat is, csak szerettem volna elmondani, hogy szurkolok neked, mert nagyon tehetséges és szép lány vagy MJ meg egy kiégett szemét ezek alapján, kitartás :))

00:06

A.B.

Kedves V.,

Köszönöm szépen, hogy írtál, nagyon jól esik! Tudom, hogy az igazság hamarosan ki fog derülni

Szia, Angel

a nevemet leszedtem meg félig az övét is, nehogy megtalálja :D

2013. jún. 9. 11:58
 97/138 A kérdező kommentje:
nem tudom h ezt mutattam-e, vagy látta e valaki, de egy gyöngyszem: http://www.youtube.com/watch?v=pEK4D4uDo1s&feature=share :DDDDDDDDD kötelező megnézni!! :D
2013. jún. 9. 19:11
 98/138 A kérdező kommentje:
Am. vkinek rá kéne írnia facen h ő is MJ szeretője volt és mennyire kihasználta :( én már nem tehetem meg, mert leoltottam, vállalkozó szellemű egyének viszont megtehetnék :DD Nekem az álkommentemre amit a blogjára írtam nem reagált, nem is hagyta jóvá a megjelenését. :(
2013. jún. 9. 19:12
 99/138 anonim ***** válasza:
Nem rég (pont ma ) írtam a facere [link] ide , nem hogy nem törölte ki de még válaszolt is a hercegnő a reakciómra :) szerintem a beszólásait onnan szedi ahonnan a ruháit : a kukából.
2013. jún. 9. 19:40
 100/138 anonim ***** válasza:

miután megláttam ezt a kérdést, azóta már minden róla szóló akármit megnéztem, elolvastam...ugye el akar indítani egy saját ruhamárkát stb...annak is van már hivatalos oldala, én oda írtam neki az üzenőfalra, egy azért kedves, de hitetlenkedő üzenetet....nekem válaszolt, nem törölte, pedig ugye nem hiszek neki....a lényeg az volt, hogy neki vannak vmi közjegyzőnél lezárva kézzel fogható bizonyítékok is, amit nemsokára elvileg a napvilágra hoz...és h ne gondoljam, hogy nem igaz......

engem nagyon érdekel ez a sztori, ez a lány...ha netalántán igaz lenne, azért (bár ebben iszonyatosan nagyon kételkedem...de azért nyitva hagyom ezt is...de szerintem képtelenség az állítása), ha meg nem igaz, akkor meg azért, hogy miért lett ez a fiktív álomvilág az élete...én is ugy gondolom, hogy marhára próbálkozott modell lenni, találkozott is MJ-vel, aki esetleg még beszólhatott neki, vagy akármilyen más rossz élménye lehetett vele kapcsolatban...romokba döntötte az álmait, ezzel felépített egy beteg álomvilágot....borzasztóan vágyhat a törödésre, figyelemre...

bocsánat, a könyv hivatalos oldalára irtam neki...ezt:

[link]

szegény lány...még félő is, hogy mivan, ha leesik neki, hogy ez nem igaz, amit állít...mennyire törhet majd össze? még tragikus kimenetelű is lehet...kívánom, hogy ha kiderül az igazság és el is hiszi majd az igazságot, a legkevésbé törjön össze...és tudjon majd egy normális életet élni...:(

mindenesetre bazi kiváncsian várom a folytatást...hogy mi lesz még ebből....

pedig szombaton férjhez megyek...gondolhatjátok mennyi dolgom van:D

24L

2013. jún. 10. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!