Ez most komoly?

Figyelt kérdés

Van egy Angel Barta nevű lány, itt a blogja: [link]

Azt állítja hogy Marc Jacobs szeretője volt, és MJ minden cuccot tőle lopott :D:D:D Beleolvastam a blogba, szerintem szánalmas, a csajnak portfóliója sincs, egy képe van MJ-al, az is olyan mintha oda lenne mellé photosopolva. A csaj kiadott egy könyvet ahol MJvel való viszonyáról ír. Ez komoly??? Ha ez mind igaz, akkor a googleban miért nem foglalkozik a témával egyetlen oldal sem? MJ miért nem reagál? A könyvet évekkel ezelőtt adta ki a csaj. Olyan mintha valami mentális betegségben szenvedne... csak nekem tűnik kamunak az egész?

Itt egy video: https://www.youtube.com/watch?v=CTdDGxE0bXc :D:D a csaj egy modellkampányban sem szerepelt...

2013. jún. 5. 23:19
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/138 anonim ***** válasza:

[link] ezen én is szakadok :DD

hova írtatok neki? :D

2013. jún. 8. 13:10
 52/138 A kérdező kommentje:

pont ehhez a képéhez facebookon... én írtam h beteg, és forduljon pszichiáterhez, meg h ha ilyen szerelmi kalandja volt MJ-vel, tegyen már fel pár közös képet... na törölte is a negatív kommenteket. Be akartam neki még írni h zseniális a fején az a szintetikus sárga paróka, de már lehetőségem nem volt :(

Viszont most éljétek ki magatokat helyettem is vele kapcs., offolom magam innen is meg faceről, mert tanulnom kell a kedd-szerdai vizsgáimra :D

2013. jún. 8. 13:17
 53/138 anonim ***** válasza:
engem letiltott :D ...
2013. jún. 8. 15:48
 54/138 anonim ***** válasza:
100%
amúgy el bírom képzelni, h kijön egy új kampányfotó vagy egy kollekció, meglátja, gyors összedob vagy keres vmi olyasmi ruhát, vmi erőltetett pózba vágja magát, csinál egy képet, ráír egy hamis dátumot és tolja is fel a netre azzal a szöveggel h 'lekoppintották' :D nem csúfolni akarom mert szerintem sincs vele minden rendben, csak úgy a folyamatot elképzeltem.. :D
2013. jún. 8. 16:39
 55/138 anonim ***** válasza:

amúgy rámentem a fb profiljára és ott..2 kép alá.. egy Disney Landeshez, mert ugye ott csak ő fotózhat a szellemkastély előtt xD...meg egy másikhoz

gondolom le is törölte miután letiltott :D

2013. jún. 8. 17:27
 56/138 A kérdező kommentje:

Am. én nem tudom engem tiltott-e, inaktiváltam a fiókom, de mikor észleltem h törölte a hozzászólásainkat, akkor még nem voltam tiltva.

Egyébként én tételtanulás szünetében trollkodtam kicsit vele :D:D felmentem a blogjára, írtam egy hozzászólást (természetesen nem adta ki, mert a hölgyike blokkolta, h az ő jóváhagyása szükséges ahhoz h a komi megjelenjen az oldalán...) szóval beírtam neki h örülök h lerántotta a leplet marcról, meg h jártam vele fél évig, meg ilyen hülyeségeket :DD hadd legyen féltékeny :D

Amúgy azon gondolkodtam h miből utazgat? Miből él? Az okádék ruhák amiket felvesz, tényleg az ő általa készített cuccok? Nem tudom azt olvastátok-e h megjelentetett vmilyen könyvet Titkos szerelmi affér Párizsban címmel(esküszöm vizsgaidőszak után elolvasom:DD), és én könyvolvasás előtt mindig a moly.hu-n nézem meg milyen a könyv értékelése, az övé speciel ilyen: [link] :DD

A könyvének a kiadás idején horror ára volt, vmi 5000 ft :D

Meg amúgy azon gondolkodtam h kéne a csajt vmi női magazin felé jelezni, h készítsenek vele riportot, buktassák le. Én is úgy találtam meg a csaj adatlapját meg blogját h a Glamour közzétett egy képet Rihannáról és a cipőjéről, ez az agyhalott meg aláírt h: jó koppintás a cipőmről :DDD

Ó basszus, de kár h vizsgaidőszakom van, komolyan olyan jól elszórakoznék itt :D

2013. jún. 8. 18:12
 57/138 A kérdező kommentje:
Meg am elhiszitek h ő begolyózott attól mert nem lehetett modell? Ezért mászkál egyedül minden párizsi bemutatóra, de tényleg egy képe nincs ahol közösségben lenne, v vmi sztárral... Azt írta a blogjába h Palvin Barbi azért lett model, mert MJ rajta keresztül akar bosszút állni, h direkt keresett egy magyar lányt h őt tönkretegye. De basszus, barbi és eközött a turhafejű között óriási különbségek vannak, Barbi minden képen jól mutat, igazi modell külseje van, de Angelnek... meg h Lady Gagára ráerőltetett MJ egy angyal tetoválást, miatta!! :D
2013. jún. 8. 18:16
 58/138 A kérdező kommentje:
No meg mikor azt írta burkoltan hogy Király Tamás megölése mögött Jacobs áll, és h miatta ment KT Párizsba h beszéljen Marccal egyszerűen undorító! Végülis egy halott emberről állít ferdített dolgokat. A körözött személyek listáján egyébként szerepel Királynak a valódi gyilkosa....
2013. jún. 8. 18:23
 59/138 anonim ***** válasza:

ááá annyira gyökér ez a nő :D fészen az feltöltött egy képet Barbiról, h a VS-nek nem kellenek már anorexiás csajok, meg h akit MJ támogat az lehet kövér is:DD annyira féltékeny, tuti, h ebbe őrült bele, nem lenne csúnya, de nem modellnek való, nem karakteres az arca semmi különleges, kivéve a pszichopata kisugárzását :D Meg azok az "exclusive videók" xDD

Én is rajta szórakozok meg felnézek ide, ha már nem bírom a tanulást, jobban esik mint egy szál cigi :D

2013. jún. 8. 18:29
 60/138 anonim ***** válasza:
jjjah azon én is gondolkoztam, honnan van ennyi pénz, de ha növesztő hormonokat szedett meg órákat lógott a kondiban, akkor biztos támogatják otthonról, azokból a ruhákból viccelsz?!!! ingyen se venném fel őket :D
2013. jún. 8. 18:31
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!