Ez most komoly?
Van egy Angel Barta nevű lány, itt a blogja: [link]
Azt állítja hogy Marc Jacobs szeretője volt, és MJ minden cuccot tőle lopott :D:D:D Beleolvastam a blogba, szerintem szánalmas, a csajnak portfóliója sincs, egy képe van MJ-al, az is olyan mintha oda lenne mellé photosopolva. A csaj kiadott egy könyvet ahol MJvel való viszonyáról ír. Ez komoly??? Ha ez mind igaz, akkor a googleban miért nem foglalkozik a témával egyetlen oldal sem? MJ miért nem reagál? A könyvet évekkel ezelőtt adta ki a csaj. Olyan mintha valami mentális betegségben szenvedne... csak nekem tűnik kamunak az egész?
Itt egy video: https://www.youtube.com/watch?v=CTdDGxE0bXc :D:D a csaj egy modellkampányban sem szerepelt...
[link] ezen én is szakadok :DD
hova írtatok neki? :D
pont ehhez a képéhez facebookon... én írtam h beteg, és forduljon pszichiáterhez, meg h ha ilyen szerelmi kalandja volt MJ-vel, tegyen már fel pár közös képet... na törölte is a negatív kommenteket. Be akartam neki még írni h zseniális a fején az a szintetikus sárga paróka, de már lehetőségem nem volt :(
Viszont most éljétek ki magatokat helyettem is vele kapcs., offolom magam innen is meg faceről, mert tanulnom kell a kedd-szerdai vizsgáimra :D
amúgy rámentem a fb profiljára és ott..2 kép alá.. egy Disney Landeshez, mert ugye ott csak ő fotózhat a szellemkastély előtt xD...meg egy másikhoz
gondolom le is törölte miután letiltott :D
Am. én nem tudom engem tiltott-e, inaktiváltam a fiókom, de mikor észleltem h törölte a hozzászólásainkat, akkor még nem voltam tiltva.
Egyébként én tételtanulás szünetében trollkodtam kicsit vele :D:D felmentem a blogjára, írtam egy hozzászólást (természetesen nem adta ki, mert a hölgyike blokkolta, h az ő jóváhagyása szükséges ahhoz h a komi megjelenjen az oldalán...) szóval beírtam neki h örülök h lerántotta a leplet marcról, meg h jártam vele fél évig, meg ilyen hülyeségeket :DD hadd legyen féltékeny :D
Amúgy azon gondolkodtam h miből utazgat? Miből él? Az okádék ruhák amiket felvesz, tényleg az ő általa készített cuccok? Nem tudom azt olvastátok-e h megjelentetett vmilyen könyvet Titkos szerelmi affér Párizsban címmel(esküszöm vizsgaidőszak után elolvasom:DD), és én könyvolvasás előtt mindig a moly.hu-n nézem meg milyen a könyv értékelése, az övé speciel ilyen: [link] :DD
A könyvének a kiadás idején horror ára volt, vmi 5000 ft :D
Meg amúgy azon gondolkodtam h kéne a csajt vmi női magazin felé jelezni, h készítsenek vele riportot, buktassák le. Én is úgy találtam meg a csaj adatlapját meg blogját h a Glamour közzétett egy képet Rihannáról és a cipőjéről, ez az agyhalott meg aláírt h: jó koppintás a cipőmről :DDD
Ó basszus, de kár h vizsgaidőszakom van, komolyan olyan jól elszórakoznék itt :D
ááá annyira gyökér ez a nő :D fészen az feltöltött egy képet Barbiról, h a VS-nek nem kellenek már anorexiás csajok, meg h akit MJ támogat az lehet kövér is:DD annyira féltékeny, tuti, h ebbe őrült bele, nem lenne csúnya, de nem modellnek való, nem karakteres az arca semmi különleges, kivéve a pszichopata kisugárzását :D Meg azok az "exclusive videók" xDD
Én is rajta szórakozok meg felnézek ide, ha már nem bírom a tanulást, jobban esik mint egy szál cigi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!