Szerintetek miért baj ha valaki emos? Mások miért nézik le az emosokat?
Én emo vagyok, és nem értem az összes többi embert akik csak fikázni tudják ezt a stílust... miért kell azokat elítélni, akik máshogy öltözködnek vagy máshogy néznek ki? kíváncsi lennék h mi ez a sok előítélet. válaszokat lécci!
16/L
Mondjuk én azt nem értem ezzel kapcsolatban, h miért nem lehet őket békén hagyni? Nem vagyok Emo és nem tervezném h bármelyik ágához is tartozzak, egyszerűen csak én vagyok én.. Semmi egyedi. mégis ez tesz különlegessé. Ha nekik ez tetszik hagy csinálják. De miért kell őket elítélni? Ne ítélj egy könyvet a borítójáról.. Lehet h valaki itt "fúj de utálom őket" mégis nem tudhatja h véletlenül nem egy Emo-ban találna barátra/szerelemre..
Ha egy ember nem Emo akkor foglalkozzon a saját stílusával.. és ne legyen rasszista, mert azok akik kitagadják az másikat azért mert egy kicsit más azok a rasszisták. Kevés ember van aki így látja a dolgokat mint én.. Nekem az a véleményem h ha valaki nem Emo akkor hagyja őket békén. Hiszen ők is emberek.. Egy embert nem ítélhetnek el csak azért mert pl. szereti a feketét, más a frizurája, másokkal barátkozik, más a testalkata, a bőrszíne.. Ilyenkor a helyükbe kéne képzelni magunkat h milyen lehet nekik mindennap azt hallgatni h fújj Emoo-k meg ilyeneket. Higgyétek el szarul esne.. Engem is csúfoltak és voltak olyan éveim h csak feketében jártam... Teljesen depi voltam és nem törődtem semmivel, de beláttam h ez nem segít.. De azért az Emo haj tetszik ;D
INKÁBB vagyok EMO , mint sem olyan szánalmas, beszűkült látókörű idióta droid legyek, mint ti! :)
Nekem is bajom van, a sok egyformán kinéző helye gyerekkel, de érdekes mód, magasról le.arom őket.
Akik csak támadják az emokat, rockereket, gothokat és egyéb stílusba, szubkultúrába tartozókat, azok meg mind hülyék. Ennyi a véleményem.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!