Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek miért baj ha...

Szerintetek miért baj ha valaki emos? Mások miért nézik le az emosokat?

Figyelt kérdés

Én emo vagyok, és nem értem az összes többi embert akik csak fikázni tudják ezt a stílust... miért kell azokat elítélni, akik máshogy öltözködnek vagy máshogy néznek ki? kíváncsi lennék h mi ez a sok előítélet. válaszokat lécci!

16/L

2010. máj. 11. 19:23
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 A kérdező kommentje:
sztem sem jó az ha vki túlzásba viszi, de az emo fiuk egy része tényleg furcsa. nem ítélem el őket, mert nem vok rasszista v ilyesmi, de nekem is fura ha 2 pasi smárol. mind1 az a lényeg h nem a kinézet alapján kell vkit elítélni!!!!!!!
2010. máj. 11. 20:02
 22/64 anonim ***** válasza:
mióta stílus az hogy valaki bebizonyítja hogy még írni sem tud? tiszta szégyen..
2010. máj. 11. 20:02
 23/64 A kérdező kommentje:
most nem az a lényeg h helyesen írok-e vagy nem most kérdeztem valamit és NORMÁLIS VÁLASZOKAT VÁROK, nem olyan kreténekét, akik csak elítélnek valakit az írása, ruhája, haja miatt.
2010. máj. 11. 20:05
 24/64 anonim ***** válasza:
27%
Hidd el, akinek családi problémája van, annak színes ruhákban is az van. Nem kell ahhoz ilyen meg olyan frizura.Miért kell mindenkinek látni,hogy neked bajod van az egész világgal? Ha pedig megtanulnál kicsit mosolyogni a világra, az emberekre és nem mindent leszarnál és mindenkit, akkor máris nem tűnne olyan tragédiának a problémád. Mindenkinek megvan a maga baja és mindenkinek a saját baja a legnagyobb.
2010. máj. 11. 20:07
 25/64 A kérdező kommentje:
és ez az érfelvágós dolog sem igaz feltétlenül -.-" azért mert egyszer vki azt mondta h egy emos felvágta az ereit, attól még nem minden emos teszi ugyanezt.
2010. máj. 11. 20:07
 26/64 A kérdező kommentje:
te nem tudhatod, hogy nekem milyen problémáim vannak...nem az a kamaszkori világfájdalom, hanem családi problémák bocsi
2010. máj. 11. 20:09
 27/64 anonim ***** válasza:

normális választ egy abnormális kérdésre?

ébresztő, rossz mesében vagy királylány...

2010. máj. 11. 20:09
 28/64 anonim ***** válasza:
27%
Te most itt először is mindjárt szétdurransz az idegbajodtól...már eleve ez is vicces mondjuk. Másrészt, ha ekkora bajod van,akkor ne itt ülj és hergeld magad, hanem találj megoldást, vagy segíts magadon valahogy. Harmadrészt én úgy látom, hogy te most itt mentegeted magad és mindenfélét irogatsz össze-vissza, hogy meggyőzz itt mindenkit, hogy igenis neked van igazad. Akik erre a kérdésre reagáltak, szerintem max. ép érvekkel győzhetőek csak meg, neked meg olyan eddig még nincs...
2010. máj. 11. 20:12
 29/64 anonim ***** válasza:

Ép az a kérdésed hogy mért kel előítéleteket hozni csak a külsőből, te mégis ide írtad "h téll gáz a zokni szandállal"

Bort iszol és vizet prédikálsz..

2010. máj. 11. 20:16
 30/64 anonim ***** válasza:
épp*
2010. máj. 11. 20:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!