Szerintetek miért baj ha valaki emos? Mások miért nézik le az emosokat?
Én emo vagyok, és nem értem az összes többi embert akik csak fikázni tudják ezt a stílust... miért kell azokat elítélni, akik máshogy öltözködnek vagy máshogy néznek ki? kíváncsi lennék h mi ez a sok előítélet. válaszokat lécci!
16/L
hogy miért nem szeretem őket? sorolom
1."h"(hogy)
2.lécci(légyszíves)
3.téll(tényleg)
4.tuggyátok(tudjátok)
5.Az hogy minden emo oldalon az van írva "emo szabályok" és úgy kezdik : olyan hogy emos nincs csak olyan hogy "emo" ahoz képest mint te "igazi" emo" egyből azzal kezdted "emos"
körülbelül ennyi, csak hogy TUGGGYAD
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:36
Tökéletesen igazad van.
19:36-os, valaki attól lesz emo, hogyha valami hirtelen nagy változás (családi probléma, szülők válása, betegség) történik az életében, amit egyszerre nem tud feldolgozni. Vannak divatmajmok akik csak a divat kedvéért öltöznek emo-ként, de vannak akiknek komoly érzéseik/érzelmeik vannak a stílussal kapcsolatban.
az emo, az sok mindent jelenthet. amugy meg mindenkinek mást jelent. de lényegében az emo az egy életérzés, ami kifejezheti ez adott ember életérzését, adott esetben bánatát, fájdalmát. ha a stilusra kérdezed, akkor az is érzelmeket fejez ki(fekete ruhákból, esetleg színes kiegészítőkből és tornacipőből/deszkás cipőből áll.). nem feltétlenül jó emo-nak lenni mások szerint de aki az mint pl én is, az részben azért is emo, mert ez a stílus egy támpontot jelent az életben, egy kis közösséget, akik megértik egymást. akiket az utcán látni, azok nagy része csaj pózer, divatmajom v iesmi, de igazi emos sztem kevés van. de ez attól is függ h ki tartja magát annak vagy miért.
bocs de nem vok divatmajom és én pl kib@szottul leszarom h mit gondolnak mások. csak azért irtam ki a kérdést, mert láttam hasonló kérdéseket, ahol vki normálisan kérdezett és mindenki leugatta. és nem értettem h miért kell vkit a stílusa miatt megkülönböztetni
és mégegyszer mondom, nem vagyok divatmajom!!! csak ha vki az mongya egy emosnak, h menny csak, dögölj meg és vágd fel az ereidet, az nem ember... sztem az a szánalom ha vki csak a saját szemszögéből nézi a dolgot és nem törődik a másik véleményével....már bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!