Szerintetek miért baj ha valaki emos? Mások miért nézik le az emosokat?
Én emo vagyok, és nem értem az összes többi embert akik csak fikázni tudják ezt a stílust... miért kell azokat elítélni, akik máshogy öltözködnek vagy máshogy néznek ki? kíváncsi lennék h mi ez a sok előítélet. válaszokat lécci!
16/L
1.Emő=innen onnan összelopkodott jelképek, ideológiák, filozófiák összehordva és ráfogva, hogy milyen egyedi.
2.Lány hiába néz ki jó emó létére, buta mint a föld, nincs stílusa és hülyeségekkel szarja el az idejét.
Legyél inkább grufti, azok jól néznek ki és eredeti, a gondolkodásmód feltűnően hasonló...
Támogatom a gruftis dolgot...... Inkább grufti mint emo..... Bazzeg ez de felkapott kérdés lett xD
Na mind1 Metál az ész!
na ez kész xD h lehet h mindenki csak rátesz egy lapáttal és kiforgatja a szavaimat... na ez az ami szánalom...az ilyeneket mint ti kirakatban kéne mutogatni
am meg nem vok tűsarkus plázacica -.-" bocsi
furcsa hogy minden ember csak b@szogatni tudja azt aki különc, vagy más az életszemlélete... ennyi kishitlert még életemben nem láttam...
de kis édes itt valaki de kis hitlerutánzat...mehetnél a koncentrációs táborba b@zdmeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!