Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bírják jobban a csajok az emosokat, vasalt hajúakat mint pl. a rappereket, . Akik lazák, és még nem is futnak el ha meg kell védeni vkit?
Nézz rá az emósokra(akik amúgy már nem léteznek): feujjj
Nézz rá a repperekre: atya világ...
Én szinte minden zenét szeretek. Imádom pl a rappet, de nem öltözöm be úgy, mint egy rapper. Imádom a rockot, de nem veszek föl jelmezt. Egyszerűen csak imádom a zenét.
A párom se bújjon már maskarába. Bár lehet azért vagyok így vele, mert már felnőttem.
na mert a rapp jó..... persze kis kemény 10 éves bandázó cigánygyerekek hallgatják.. mi a értelme ,??
mind arról szól de rossz má nekem hogy a 8 kerbe születtem stb szar hányás mind :D
emoról .. nem is szólva hányadék mind a kettő.. akinek van esze egyikkel se jön össze..
hmm... tulajdonképpen én felborulni látom a nemek viszonyát, mármint, az emo(s) fiúk olyan nőiesen viselkednek, hogy engem lazán a földbe döngölnek, néhány csaj meg olyan erőszakos és agresszív, hogy a normál férfiak inkább kerülik, szóval egy ilyen emo(s) és egy "erős" akarattal rendelkező csaj között lehet normál szerelmi viszony, divattól eltekintve, csak hát a szerepek egy picit felcserélődnek... xD
ami meg a rappereket illeti, nem vagyok oda azért a stílusért, de mint mindenben, abban is van egy két kivételesen jó
mint rapper stílus... hmm... az hogy valaki férfiasan viselkedik, nem a zenétől függ (bár egy emo(s)t férfiasan elképzelni... hát az egy kicsit...)
szerintem ez ember függő. van igyényes repper és van igénytelen emos is. bár utóbbi lehet igényes vagy igénytelen és akkor sem szeretem őket. a reppereket pedig csak akkor ha tudják, hogy hol a határ.
hány éves vagy?
meg mennyire öltözködsz úgy mint egy repper?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!