Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok lenézik a rappereket?
szia!
ezt honnan veszed, hogy lenézik a rappereket? :O:O
ide a környékre nemrég költözött egy rapper csávó..meg vannak érte halva a csajok..
én is imádom a rapperfiúkat:$
a lányoknál előny, ezt komolyan mondom :)
Ó, igen, vérbeli rapperek... :) Ne haragudj, de itt Magyarországon nem igazán létezhetnek vérbeli rapperek. A zene bölcsője nem ez az ország. És az, hogy itt néhányan úgy élik ki szellemi szabadgyökeiket, hogy valamit ritmusra kántálnak, hát...
Ugyanolyan, mint nagyon sokan hordják a dreadlock-ot is, az úgynevezett "raszta" hajat. Meg azt mondják, hogy ők igazi raszták... Csak éppen annyit nem tudnak, hogy a raszta kultúra Etiópiából ered, és a jamaicai néger rabszolgák alakították ki ezt a stílust és zenét, mintegy visszavágyódva az ígéret földjére, Etiópiába.
Na mindegy. Egyébként nem tudom, milyen összetartásról beszélsz, lehet, hogy a "rapperek" között megvan, de egyébként sehol máshol nincs. Láttad a Romper Stomper c. filmet? A nagy összetartó neonáci bandának elég volt egy nagyobb csapat "ellenség", és úgy hagyták ott a haverjaikat a sz*rban, hogy... Nincs ez sehol máshogy...
van aki szereti van aki nem.
olyat válassz aki szereti:)
Nekem ha vki aztmondja egy csávóról h rapper nem az ugrik be ,hogy cigány. Szerencsére annyira még nem 'sajátitották ki' ezt a stilust.
és szerintem egyáltalán nem nézik le.sőtt. átlagos szerintem:)
de persze ez attól függ h milyen belűről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!