Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőim lenézik, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőim lenézik, mert színes bőrű, és úgy, hogy nem is ismerik. Hiába magyarázok nekik, nem fogják fel. Mit csináljak velük?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok. Kint élek amerikában, most egy jó időre hazajöttem a barátommal, akit kint ismertem meg. A szüleim már ismerték, amikor jöttek ki hozzám megismerték egymást, és el is fogadták. Amikor hazajöttünk, egyből bemutattam a barátnőméknek. Egyik odébb hívott, és kérdezte, mégis miért egy (nem tudom szebben írni) c.gányt kellett odakint összeszednem. Amikor elmondtam nekik, hogy filippínó származású, mindegyik csak aházott. Igazából semmi bajom a c.gányokkal sem, szóval nem azért akarnám felfogatni velük a dolgokat, csak ha már ismerik, ismerjék meg normálisan. Aztán már egy két"jó" barátnőm elterjesztette hogy egy olyan sráccal járok, én kint is csak ilyeneket tudok felszedni...meg mekkora gáz, meg világítok mellette, és a további szép dolgok.Igazából szimplán csak nem értem, hogy ezen mi olyan felfoghatatlan, vagy hogy ellent mondanak nekem, jobban érzik magukat? Szerintetek mit csináljak velük? Vagy nem éri meg semmit? Előre is köszönöm!
2011. szept. 19. 18:31
 1/9 anonim ***** válasza:
sztem semmit nem tudsz csinálni, ez a primitívség netovábbja. am utálom a ci-ányokat, de a filippínókkal semmi bajom és a többi nemzettel úgy általában. leégne a pofámról a bőr, ha nem tudnám megkülönböztetni őket. 20L
2011. szept. 19. 18:34
 2/9 A kérdező kommentje:
A barátnőimnek hittem őket...vagy nem tudom hogy írjam. És ezzel mélyen megbántottak. És ez végett, hogy mái c.gánynak hiszik, nem hajlandóak megismerni. Igazából már nem is bánom, csak amikor a barátom kérdezi, hogy mikor megyünk el a csajokkal kicsit, nem tudok mit mondani neki...és ezt kicsit sajnálom:)...Köszönöm a választ!
2011. szept. 19. 18:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Dobd ki ezeket a barátokat,a legközelebbi konténerbe,aztán zárd is őket be oda valahogy.22/F
2011. szept. 19. 19:08
 4/9 anonim ***** válasza:
első vok, ezek télleg nem barátok. de akkor sztem semmit nem mondanak, amikor egy szép magyar lányt rajtársaságban látnak pfff... hát, vhogy késleltesd a találkát, mást nem tudsz
2011. szept. 19. 19:14
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát elmondani ezeket azért nem akarom neki...Köszönöm a válaszokat!:)
2011. szept. 19. 19:21
 6/9 Szőkevagyok,nemhülye ***** válasza:
Mondd nekik hogy "bebebeee, az én pasimnak nagyobb mint a tiétekneeeeek!!!""
2011. szept. 19. 19:26
 7/9 A kérdező kommentje:
:) Ez jó!
2011. szept. 19. 19:27
 8/9 anonim ***** válasza:
irigyelnek
2011. szept. 20. 11:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de zavar. Ez biztos:) Köszi mindenkinek!
2011. szept. 20. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!