Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek a barátnöim választ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a barátnöim választás elé állitottak vagy ök vagy a pasim?

Figyelt kérdés
De nekem mindegyikűkre szűkségem van mert kellenek a barátaim és a szerelmem is. Utálják a pasim de én meg nagyon szeretem .
2011. jún. 20. 16:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
65%
hát középsőujj az arcukba....igaz mindig mondják hogy a barátok az elsők és fontosabbak...de az ilyenek barátok? ha tetszik nekik ha nem, együtt vagytok, és veled kell barátkozniuk nem mással.
2011. jún. 20. 16:45
 2/20 dr végh béla jános ***** válasza:

Miért utálják? Ismertem egy lányt, aki szinte az összes barátják elfordította magától a pszichopata pasija miatt, aztán persze szakítottak, és rájött, mennyire hülye volt.

Lehet, hogy nem véletlenül utálják, és féltenek tőle, de te a rózsaszín felhőcskék miatt nem látod meg a nyilvánvaló hibáid. Vagy csak a barátnőid hülye p*csák.

2011. jún. 20. 16:45
 3/20 anonim ***** válasza:
"Ha a barátaid megkérik, hogy válassz köztük, és a párod között, mindig a párodat válaszd! Az igaz barátok nem kérik, hogy válassz számodra két (vagy több) fontos ember között."
2011. jún. 20. 16:48
 4/20 anonim ***** válasza:
fost a szájukba, szakaszosan préselve... mégis mit képzelnek? mit gondolnak ezek?
2011. jún. 20. 16:49
 5/20 napietus ***** válasza:
miért utálják? azért az ilyen ultimátumnak már komoly oka kell hogy legyen.
2011. jún. 20. 16:50
 6/20 A kérdező kommentje:
Azért utálják mert a pasim az egyik barátnömben meg bizott és elmondta neki h az elöttem lévö csaja azt mondta h terheslett töle közbe ez nemvolt iggaz de a barátnöm elmondta nekem én meg kiosztottam a pasim és ez fájt neki h bizalmasan elmondta nekik erre ök rohantak hozzám igy megfenyegette öket h hagyjanak minket békén v megbánják meg a barátnömnek is bejön a pasim és ezt mondta is neki és megkérte h nemondja el nekem h neki is bejön a a psim és ö nemmondta el .
2011. jún. 20. 16:52
 7/20 anonim ***** válasza:
hát azok a bnők akk nem igazi bnők. egy igaz barát ilyet nem kér és nem is csinál!!!
2011. jún. 20. 16:53
 8/20 A kérdező kommentje:
Nah most ezért utálják öt.
2011. jún. 20. 16:54
 9/20 anonim ***** válasza:
Hát elég lökött barátnőid vannak.Szerintem szerezz normálisabb barátokat.
2011. jún. 20. 16:56
 10/20 anonim ***** válasza:
Ezért nincs nekem barátnőm mert mind ilyen kis rinya pi.csa. Nem bírom elviselni a jaj nézd milyen cuki, jaj úgy utálom válassz dumát... hajjjj
2011. jún. 20. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!