Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a barátnöim választás elé állitottak vagy
ök vagy a pasim?
a pasid sem egy agytröszt, minek mondta el? namindegy...szerintem a barátnőid buta libák. keress értelmes barátokat.
2011. jún. 20. 16:56
2. nak van igaza.
Szerintem nem ok nélkül utálják a barátodat.Egyetlen ember sem utálja úgy a másikat ,hogy ne adott volna rá okot.Szerintem nyílvánvalóan olyat tudnak ami nagyon komoly indok arra ,hogy választás elé állítsanak.
Egy példa: Húgom az egyik barátnőjével sülve főve együtt voltak nagyon jó barátnők voltak mindenhova együtt mentek tudtak mindent a másikról aztán a barátnő talált 1 srácot akiről húgom és a barátnő többi barátja is tudta ,hogy utálatos pénzéhes bunkó tanulatlan és neveletlen srác.Nagyon sokszor megkérték ,hogy hagyja ott szakítsanak talál jobbat nem tette meg majd szépen elindult a lejtőn nem hívták bulizni nem mentek vele sehova le tojták a csajszit majd a lány a suliból is ki-kimaradott végűl most ott tart ,hogy nem jár sehova a barátja alig jár hozzá neki igazából már barátai sincsenek...
Szerintem kérdezd meg a barátnőid ,hogy miért csinálják utána a szüleidet ,hogy mi az ŐSZINTE véleményük majd ,ha olyan választ kapsz ami negatív a barátoddal kapcsolatban akkor dobd ki.
20/f
2011. jún. 20. 16:57
13/20 anonim válasza:
2011. jún. 20. 16:58
14/20 A kérdező kommentje:
tudod a pasim tul hamar megbizik az emberekben nagyon sok olyan dolog érte igy 18 évesen is amit senkinek sem kellet volna átélnie az apja elhagyta az uj családjáért az anja még gyerekkorában felakasztotta magát a tessoja a karjai között halt meg .A pasim aztgondolja h mindenki olyan joo mit ö és mindig ez a veszte nagyon helyes mindenki szerint és naná h a barátnöimnek is bejön de a pasimnak én kellek és nem ökés ezt nekik is mondta.
"Ezért nincs nekem barátnőm mert mind ilyen kis rinya pi.csa. Nem bírom elviselni a jaj nézd milyen cuki, jaj úgy utálom válassz dumát... hajjjj" - jókifogás.
FOREVER ALONE
2011. jún. 20. 17:02
16/20 A kérdező kommentje:
és ugy van az apjával is h pénzeli de nemszereti és ezt a pasim pontosan érzi mindig aztmondja h ö nem lesz olyan mit az apja mert az anja azért akasztotta fel magát mert az apja verte am nagyon rendes srác nem dohányzik nem iszik és még helyes is és engem próbál védeni még néha saját magától is.
Nem vagyok egyedül, párkapcsolatom van 1,5 éve, előtte 2,5 évig, és azelőtt pedig 6 évig. Szóval nekem egy társ tökéletesen megfelel minden olyan dologra amire mások a barátokat tartják.
2011. jún. 20. 17:20
Ha olyan rendes a srác és ennyi mindenen keresztül ment, akkor miért bizonytalankodsz.Igazából döntsd el ki a fontosabb neked és ki akarja a javadat.
2011. jún. 20. 17:25
Ha a barátaid,akkor megértik hogy szereted...
De én jobban szeretem az igaz barátaimat bármelyik pasinál!!!
De az igaz barátaim meg nem kérnek tőlem ilyet...:) És vannak köztük fiúk,akik még össze is haverkodnak a pasimmal szóval:D
2011. jún. 20. 17:45
én is nemrég ilyen helyzetben vtam..ők 2 honap elteltével közölték,h nem bírják és többet nem akarnak rola hallani(v h nekik panaszkodtam ha vmi gond v)..bár hozzá kell tennem h akk hanyagoltam őket kicsit mert inkább a barátommal vtam...majd v 1 szakításunk de ujrakezdtük és én nem mertem elmondani a bnőimnek majd végül mégis kiböktem...erre közölte a legjobb bnőm h akk most döntsem el h a pasim v ő mert akk ezekután őt nem fogom látni..végül nem választottam mert rájött h velem nem lehet mit tenni ha szerelmes vok..de az én érdekembe mondta...és azért néha hallgass a bnőidre mert van h ők tisztábban látják a dolgokat míg te a rózsaszín ködben vagy...
2011. jún. 20. 18:40
Kapcsolódó kérdések: