Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a fontosabb? A lángoló szerelem, vagy az ésszerű választás?
ismerős eset..
a baj, hogy nem tudtam szakításkor milyen okokat felhozni.
az exemből is pont ez hiányzott.
nagyon fájt neki a szakítás, de nem döntöttem rosszul, hogy elhagytam, egy percig sem bántam.
most iszonyatosan szerelmes vagyok egy másik fiúba:) és ez nagyon hiányzott előtte!
Nagyon függ attól, hogy hány éves vagy.
Szerintem fiatalon inkább a szerelem fontosabb később azonban mikor már az ember olyan korban van, hogy nősülni/férjhez menni kéne akkor már én inkább az észszerűséget helyezném előtérbe.
22F
19 évesen még nagyon korai házasságot tervezni:)
és hidd el nagyon fog hiányozni a szerelem érzése
Mi szerelmesek voltunk a párommal egymásba. 30 évesen ismerkedtünk meg. Rá 1 évvel megbeszéltük, hogy jöhet a baba. 1-re sikerült. Lett mégegy babánk kisfiam 2 éves korában.
Most 2 gyermekünk van és romokban a kapcsolatunk, már rég nincs szerelem, részemről szarba nézés van, nincs tisztelet, nincs közös céljaink.
Bár ésszerűen választottam volna.
35 évesek vagyunk most és éppen elválnak útjaink
A pici babánk fél éves
Nekünk nem jött be a szerelemből egy életre választás.
A szex tökéletes volt. De utoljára a kislányunk megfoganásánál voltunk együtt, azóta nem. Azaz 15 hónapja nem szexelünk, nem csókolózunk-kiábrándultunk egymásból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!