Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a fontosabb? A lángoló szerelem, vagy az ésszerű választás?
Jobb esetben mindkettő megvan. Soha nem tudtam volna olyannal élni, aki iránt nem érzek szerelmet, de olyannal sem működött, akit szerettem, de nem illettünk össze.
Úgyhogy úgy döntöttem, kivárom azt, akinél mindkét dolog stimmel. Szerencsére nem hiába vártam.
Én ésszel választottam párt magamnak. Ő egy rendkívül intelligens, komoly, megbízható fiú. Mielőtt összejöttünk tudtam, hogy ő ilyen. Ezért is hívtam el randira és este alatt belém esett, mint vak ló a gödörbe. Szerelmes lett belém és ő is belém, de én nem vagyok annyira szerelmes, mint ő. De ennek ellenére tudom, hogy mellette biztos jövőm lesz, egy komoly férj és szerető apuka lesz belőle. Ezért nem fogok őt senkiért és semmiért elhagyni. A tűzet meg vissza lehet hozni egy kapcsolatba szerintem. Nekem sikerült.
19/L
Nem hiszem el, hogy nem tudok írni. XD
Tehát a lényeg az, hogy egymásba szerettünk kölcsönösen. xD
11-es
"Soha nem tudtam volna olyannal élni, aki iránt nem érzek szerelmet, de olyannal sem működött, akit szerettem, de nem illettünk össze. "
Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az női hülyeség. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos
Einstein
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!