Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éve vagyunk együtt a barátommal már nagyon sok vitánk volt a haveri társosága miatt és nekem elegem van, nem tudom mit tehetnék, ez nem mehet már igy sokáig az lenne a megoldás a választás elé tenném hogy ki a fontosabb vagy mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
egyszerűen nem tudom elviselni amikor a barátaival van felhivom bunkó velem, a barátai utálnak engem töbször ellenem beszélnek pletykákat terjesztenek rólam és félek h elveszítem a barátomat,2011. aug. 6. 22:10
1/5 anonim válasza:
Mit tehetnél?
Virágot az ablakba, mert az szép!
2/5 anonim válasza:
Figyelj énis ugyanígy vagyok csak én fiú...a legjobb barátom gyűlöli a barátnőmet megminden... de ő elfogadja hogy barátokra is szükségem van...én a helyedben nem törődnék ezzel de te tudod...
3/5 anonim válasza:
Te félsz, hogy elveszited a baràtodat, de érdekes a baràtod nem fél. Ugy rugnàm ki az utcàra, hogy repülne. Azt irod bunkó veled, akkor mit akarsz tõle. Nem akarsz egy olyan kapcsolatban lenni,ahol van tisztelet egymàs irànt?
4/5 anonim válasza:
Hagyod ,hogy bunkózzon veled egy pasi? És akkor kérdezed,hogy mit tehetnél? Én kib*sznám,mint macskát szarni.Nehogy már egy pasi alázzon!
5/5 anonim válasza:
tedd választás elé és lapátra kerülsz.
így jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!