Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki ronda csajjal jár azt a barátai/ismerősei lenézik/letagadják?
Az igazi barátaid nem fognak letagadni, s legalább megszabadulsz az élősködöktől! :)
Én ha szeretnék egy csúnya leányt, akkor nem igazán érdekelne, hogy ki mit gondol erről...
Másrészt minden lányban van valami szép...
20f
Nekem a barátaim furcsán néztek rám, mikor bemutattam a barátnőmet, mert folyamatosan áradoztam nekik, hogy milyen csodálatos, de nekik abszolút nem tetszett. Nem értették, hogy mi lelt, mivel előtte csak is a jó alakra, szép arcra mentem.....Én is tudom, hogy nem egy bombázó, de nekem tetszik, mert hihetetlen aranyos és ártatlan. Én vagyok az elős barátja :), nekem adta a szüzességét 23 évesen, ami számomra nagyon megtisztelő. Ő a 7. nő, akivel lefeküdtem, és vele is a legjobb a szex.
25/F
"Ez inkább akkor jellemző, ha vki ronda fiúval jár. Ezért nem is szokott senki."
ha a fiú ronda az szerintem egyáltalán nem olyan gáz, mint ha a csaj a ronda. Elvégre a nőknek az a dolguk, hogy szépek legyenek, nem? Szóval a ronda csaj sokkal gázabb.
"ha a fiú ronda az szerintem egyáltalán nem olyan gáz, mint ha a csaj a ronda. Elvégre a nőknek az a dolguk, hogy szépek legyenek, nem? Szóval a ronda csaj sokkal gázabb."
Én ronda fiúként tapasztaltam, h minden lány szégyell(ne) velem kézenfogva végigmenni az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!