Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSajok, ti nézitek egy pasi profilján az ismerősei számát? :D
Figyelt kérdés
Nekem nincs túl sok(403), nem jelölgetek be mindenkit, hogy népszerűnek tűnjek.
Mások 800 meg 900 ismerőssel operálnak, ti ebből következtettek arra, ki mennyire népszerű? :D
Hülyén hangzik, de van oka a kérdésnek.
Köszi előre is!
2011. szept. 20. 19:00
1/22 anonim válasza:
Nem, meg sem fordult a fejemben :S A szomszéd kisgyereknek van 900 ismerőse :S
2/22 anonim válasza:
Én fiú vagyok, de azért írok. Nekem facebook-om sincs. Szóval ha a barátnőm akarná, se tudná megnézni :D
18/f
3/22 anonim válasza:
nem, és a népszerűség szerintem nem az ismerősök számából fakad
4/22 anonim válasza:
egy bizonyos szám felett tényleg következik belőle h sokan ismerik, de az nem h népszerű is
5/22 anonim válasza:
Ki nem szarja le? Nekem csak azok az ismerőseim, akiknek minimum köszönök.
6/22 anonim válasza:
Én mindig megnézem, de csak azért, mert mindig rátéved a szemem. :D De semmire nem következtetek, meg ez a dolog a pasizás terén abszolút nem számít.
7/22 anonim válasza:
legyen 400-1500 vagy még több és abból menyien segítenek , hogy ha valami baj ér vagy kell segítség ??? -.-' öcsém ennyire hülye embereket -.-'
8/22 anonim válasza:
hat ha van 403 ismerosod es bejelolsz vmi csajt, mast fog gondolni, mintha akkor jelolod be, amikor csak 94 ismerosod van. remelem erted a logikat :)
9/22 anonim válasza:
miért, mi baj lenne azzal ha 94 ismerőse lenne? akkor már nem jófej? erről szól az élet vagy mi?
10/22 anonim válasza:
hát ha ilyen 1200 meg 1300 ismerőse van, gondolom, h csak új jelölget, meg csakúgy jelölik őt is tök ismeretlenek :D amúgy megszoktam nézni, de ha akarok tőle valamit az sem érdekel ha 50 ismerőse van pl :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!