Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki ronda csajjal jár azt a barátai/ismerősei lenézik/letagadják?
"Ez inkább akkor jellemző, ha vki ronda fiúval jár. Ezért nem is szokott senki." LOL
ekkora böszmeséget. és akikkel csak azért járnak mert sok a pénze, pedig ronda...?
szerintem egy JÓ haveri kört nem érdekel, hogy hogy néz ki az egyik tag barátnője.azt gondolják, hogy emellett találta meg a boldogságot, kész. így a fiúnak sem kell aggódni, hogy ráhajtanának.
de ez a ronda nagyon relatív szó.
"ha a fiú ronda az szerintem egyáltalán nem olyan gáz, mint ha a csaj a ronda. Elvégre a nőknek az a dolguk, hogy szépek legyenek, nem? Szóval a ronda csaj sokkal gázabb."
Van egy rossz hirem, manapság már a nők is elvárják, hogy egy férfi adjon a megjelenésére.Üdv a 21. században!:) Amugy ne hidd, hogy egy ronda lány gázabb, mint egy ronda fiú..
"ha a fiú ronda az szerintem egyáltalán nem olyan gáz, mint ha a csaj a ronda. Elvégre a nőknek az a dolguk, hogy szépek legyenek, nem? Szóval a ronda csaj sokkal gázabb."
Azon túl, amit már az előttem szólók is elmondtak (manapság már a férfiaknak is illik adni a megjelenésükre, stb...), hatalmas baromságnak tartom a második mondatodat. Természetesen mindenki szereti, ha egy nő esztétikusan néz ki, de mi az, hogy ez a dolguk, hogy mondhatsz ilyet? Fogalmam nincs hogy melyik nembe tartozol és egyáltalán hány éves vagy, de ha pasi lennék, messze elkerülnélek az agyi szintedet látva. Lehet, hogy az alakoddal, az arcoddal, a megjelenéseddel fogod meg őket, de hosszú távon ki akarna egy ostoba libával együtt élni?
"már miért lenne baromság? a nőiességhez igen is hozzátartozik a szépség, és amelyik nő nem szép, az nem is lehet teljes értékben nőies."
akkor azt is tudod, hogy egy férfinak sok pénz kell, hogy el tudja tartani a családot, és hogy egy szép nő igényeit (minden feltételt, hogy szép maradhasson)finanszírozni tudja.
SZÓVAL AMELYIK FÉRFI NEM GAZDAG, AZ NEM IS LEHET TELJES ÉRTÉKBEN FÉRFIAS.
már boccs, de ugye így már nem is olyan könnyű megfelelni-_- ezt a példát csak azért írtam, mert az oly szépnek vélt nőknek (nem mindig, de általában) gazdag férjük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!