Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valyon a pasik hany szazalekan...

Valyon a pasik hany szazalekana jonnek be a szoszi plazacicak?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 15:53
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
a bakancsos csajszinak üzenném h nem minden plázacica egy útszéli ribanc!!de egyébként meg ha csak ünnepségeken jártál körömcipőben az meg nem számít semmit mert 7.-es korában az ember már felvesz magassarkút ünnepségekre szval ez cink volt..am az utolsónak igaza van :D
2010. júl. 14. 13:42
 42/47 anonim ***** válasza:
nem nem én vagyok az a lány, bár 15 éves a barátom, de igen, szép vagyok, és tom h ők (mi) is sok sminket használunk, de nem annyit mint a plázában a műnők! lehet h kívül 'szépek', feltűnők, de belül olyan sötétek mint az éjszaka, olyan üresek hogy nem találok rá példát...! és Jást-Nagykun Szonlok megyének déli csücskében lakom, ahol nem járkálnak pedofil 50es bácsik :D
2010. júl. 14. 21:13
 43/47 anonim ***** válasza:

Nem tudom melyik stílus képviselője sötét és rohadt belül...

Az, aki szépen békén hagyja a punkokat meg rockereket, vagy az, aki kislány létére úgy szid egy csinos lányt, hogy azt még az útszélén, alkoholton kábultan fekvő bácsi is megirigyelhetne...

2010. júl. 14. 21:35
 44/47 A kérdező kommentje:

hagyjatok ezt...

az emberek kulomboznek es ez igy van jol.. kepzeljetek ha minden ember egyforma lenne es mindenkinek ugyanaz lenne a nezopontja....

2010. júl. 14. 22:09
 45/47 anonim ***** válasza:

06-21 18:36-os ne foglalkozz a bunkó kérdezővel,kérdező tudod sz_r dolog irigykedni,akinek kijut a fullos pasi vagy csaj,mert tuti nagyon fullos nő lehetsz a rövid idétlen gusztustalan hajaddal,meg a szakadt ruháiddal.Nah ennek örömére menjél és szívjál egy spanglit butább már nem leszel ne aggódj.

És mi van ha gazdag a pasija és edz tudod valaki igényes magára nem úgy mint egyesek,hogy rá nézek néhányotokra rockerekre és egyszerűen elhányom magamat.Igen képzeld én is edzek például heti 4* mint egy éltestépítő sokat teszek hogy fasza csávó legyek,és képzeld csak márkás holmit hordok,és nem apuci pénzzel engem dolgozom,üzlet,egyetem ezek mellett,nah erről ennyit.

Folyamatosan képzem magam,és nem kocertekre járok oszt szívom a spájszert hogy hülye legyek.Jöhet,hogy koxos nagyképű,de én megtanultam,hogy az ész és a külső nagyon jól megfér együtt,sőt együtt az igazi,erre hál istennek néhányan rájöttünk,megtanultam küzdeni,céljaimat elérni és kitűzni.És már tettem le néhány dolgot az asztalra.

Sajnos az irigység beszél belőletek,akik szidják az úgymond plázacicákat,bár nem szeretem ezt a szót,inkább igényes csajok.És például nem egy éjszakásra kell egy fullos csaj,mostani csajom is ilyen és sose hagynám,pláne amilyenek a mai lányok 90%-a,mind külsőleg mind mentálisan.

23F

2010. szept. 19. 15:06
 46/47 anonim ***** válasza:

hát én is bakancsot hordok, én is 13 éves vagyok, de nagyon ostoba az a másik csajszi aki bakancsot hord... hát én soha nem tudnék felvenni körömcipőt, nálam csak tornacsuka jöhet. igen is lehet nőiesen is öltözködnie egy punknak!vagy rockernek, mind1. rám nyáron pl. meg nem lehetne mondani h milyen zenét hallgatok.:S

Panni :D:D:DD 13/L

2010. szept. 23. 20:46
 47/47 anonim ***** válasza:
előző vok. csak azért írtam oda a nevem, h vki össze ne téveszen a másik lánnyal :D
2010. szept. 30. 20:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!