Hogy néznek ki a plázacicák? Hogyan kéne felöltöznöm úgy mint a plázacicák?
Köszi a válaszokat!:)
És milyen sminkjük van általában ezeknek a lányoknak?
Hullámos/göndör hajból milyen trendi és ápolt frizurát csinálhatnék magamnak? (Hónaljig ér a hajam)
kelemen anna... :D
sztem ennél többet nemszükséges irnom XD vagyesetleg doktor szöszi XD
smink az 2kg:D
pink szájfény, jónagy szempillák(akár műszempillák is), szemhéjtus, az a lényeg h feltünő:D
és a haj szerintem frufru felcsatolva púposan, vagy ha oldalfrufrud van akkor az is tökéletes, de a hajad léegyen álatlában kibontva.Trendi hajpántok, vannak ezek a csillogó ezüst kövesek, nekem is van egy de vannak sokkal feltünőbbek, szerintem az is jó:)
kelemen anna a legjobb tipp erre.
írd be google-be, és nézd meg róla a képeket.
csinálj olyan hajat meg sminket, és hordj olyan ruhákat és 100%-os plázacica leszel.
smink:ha karikás a szemed akkor korrektor, ha van pattid alapozó és arra púder, aztán én úgy szoktam hogy a szemhéjra fehér vagy vmien világos festék aztán szemcerkával kihúzom felül a szemem és egy kicsit elsatírozom utánna kihúzom szemhéjtussal alulis szemcerka és sok szempillaspirál, vmien halvány rózsaszín vagy színtelen szájfény és esetleg kihúzhatod a szemöldöködet is.
öltözék: [link]
majd még linkelek be dolgokat ha több időm lesz :)
jah és a haj: általában vasalt hosszú haj de lehet bele finom hullámokat csinálni vagy pl a felét hátrafogni eztis próbáld változatosan megcsinálni majd erről is küldök még linket
puszcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!