Valyon a pasik hany szazalekana jonnek be a szoszi plazacicak?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 15:53
1/47 anonim válasza:
A baráti társaságomból senkinek nem jönnek be. A szőkéket szeretjük, de ha ehhez társul a cukimuki plázastílus, szolizott bőr, vagy kiló festék, akkor már hánynunk kell.
2/47 anonim válasza:
De ha lenne nálad deadalon akkor azért megdugnád őket, nem?
3/47 anonim válasza:
A rockereken kívül mindenki megnézi őket
4/47 anonim válasza:
Dugja a halál az ilyen ocsmány nőket. Ezek nem is nők... ezekre szó sincs olyan rondák.
5/47 anonim válasza:
Ez csak duma, drága férfiak. Akkor miért fordítja el szinte minden hímnemű emberke a fejét egy elhaladó szőke cicuska után???
6/47 A kérdező kommentje:
es vajon ennek az elntete a rockercsajok? mert en is az vagok
2010. ápr. 5. 16:20
7/47 A kérdező kommentje:
es vajon ennek az elntete a rockercsajok? mert en is az vagyok
2010. ápr. 5. 16:20
8/47 anonim válasza:
Például azért fordítják oda a fejüket, mert feltűnő jelenségek. Ami NEM egyenlő a széppel! Személy szerint, én nevetni szoktam rajtuk, olyan szánalmas, ahogy kinéznek.
9/47 anonim válasza:
100%
Nincs olyan pasi, aki nem dugna meg egy tökéletes alakú nőt.
De hosszabb távon nincs az a hülye, aki elviselné őket. Normális pasik közül.. A többi meg kit érdekel (:
10/47 anonim válasza:
Rockerekből meg van az állandóan zenekarospólóban nyomulós fajta akikből kiveszett minden nőiesség, na az sem szép. Viszont azok a fűzős, szoknyás bakancsosok jöhetnek. De az meg már olyan goth féle inkább.
A lényeg hogy a plázamacskáknál minden jobb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!