hogy el vagy szalva magadtol csajszi, szalj le a mags lorol 18 eves vagyok , meg nem fekudtem le senkivel mert az idom nagyreszet tanulasra forditottam, a tobbiben zenet halgattam meg a haverjaimmal szorakoztam, nem iszok se nem cigizek, voltak tartosabb parkapcsolataim de egyiknel sem veltem meg ugy hogy elegge szeretem ahozoz hogy vele veszitsem el...
2010. jún. 21. 23:11
32/47 anonim válasza:
A plázabiccseket mindenki csak megfektetni akarja, elhiheted...
2010. jún. 21. 23:20
33/47 anonim válasza:
Rendben :))
2010. jún. 22. 09:29
34/47 anonim válasza:
én vagyok az a bakancsos:D és igen sokkal fastábban nézek ki így mint amikor körömcipőben, 1X-2X magassarkúban rohangáltam az utcán. azóta sokkal több lett a barátom is, mert nem néztek egy kis sarki qurvának. presze most is nyáron felveszek tornacsukát, de a zenekaros pólók meg a szegecselt cuccok akkor is rajtam vannak, sőt, így is utánamfordulnak a fiúk! am 13/L és kb. 1 éve hordok bakancsot :D
2010. jún. 22. 10:55
35/47 anonim válasza:
11 évesen körömcipőt hordtál??? Atyaég, hova "fejlődik" a világ... :o
Most már értem miért néztek h.lyének és miért kedvelmónek így többen...
2010. jún. 22. 11:24
36/47 anonim válasza:
10:55
gondolom mennyire utánad fordulnak főleg így 13évesen
2010. jún. 22. 11:57
37/47 anonim válasza:
bakancsos csajszi sztem csak azért fordultak utánnad mert azt nézték h egy csajszi h tud így felöltözni..ilyen szörnyen. Azért itélik el ennyien az ilyen stílusű embereket mert szörnyen néznek ki!!És van amelyik büdös is (tapasztalat) szóval inkább legyen valaki plázacica, mert igényesek és többnyire jó rájuk nézni!!
2010. jún. 22. 20:45
38/47 anonim válasza:
A szöszi lány vagyok :)
Utolsó: nagyon igazad van, de sajnos számolnod kell azzal, hogy mindjárt jönnek a 13 éves kislányok és úgy lehúznak, ahogy csak lehet. :D
Persze mi tudjuk mi az igazság és őszintén mondom, nevetnem kell a rocker gyereklányon, egyszerűen nem tudom felfogni, hogy képes egy 13 éves olyanokat írni, hogy ő régebben körömcipőt hordott, akkor kinevették de 1 éve áttért a bakancsra és azóta jobban megfordulnak utána az utcán...
Ha nekem gyerekem lesz, 13 évesen fog ismerkedni a tangával, nemhogy már olyan koravén, mint az országútja... :))
2010. jún. 22. 21:52
39/47 anonim válasza:
bakancsos lány vagyok! JOBB RÁNÉZNI??? azokre a kis bicsekre jobb ránézni?? ne röhögtessetek már! am a körömcipőt suliba enm.. alkalmakra :D azok a kis útszéliekre nem jobb ránézni...! 9900 kg smink, *icsaszoknya, ami még miniszoknyának is rövid, meg 3 méternyi sarokkal ellátott cipő... hol itt a kényelem? a bakancs legalább kényelmes, és télen-nyáron hordható! persze nyáron simán tornacsukát veszek fel, hülye lennék 35 fokban bakancsban mászkálni :D de mi (punkok-rockerek) legalább KÉNYELMESEN ÖLTÖZKÖDÜNK! és nekünk mind1 h mit veszünk fel, nem kenünk magunkra több1000 kiló sminket, csak keveset :P
2010. júl. 13. 20:27
40/47 anonim válasza:
Kénytelen vagyok kijelenteni,hogy kinevetlek kicsi lány,noha én is rocker vagyok.(Nem te voltál a kis Gorgorothos pólós lány minap a ZPnél aki elkezdett nekem beszélni kecskeb@szsról meg anális szexről a hülye részeg 15 éves barátjával???) De valószínűleg nem azért fordulnak meg az utcán utánad mert szép vagy, 13 évesek után ezért nem nagyon szoktak megfordulni,hacsak nem a pedofil bácsikra érted ezt... Egyébként a rockerek is szoktak feltenni magukra egy kiló sminket,tehát ne általánosíts(kénytelen vagyok megint a szubkultúrám ellen szólni) Mellesleg a pasik többnyire általában inkább azért fordulnak egy szőke cicababa után, mert feltűnő, kitűnik a tömegből, szerintem egy éjszakára soknak kellenének,hiszen sötétben minden macska fekete(a legtöbb ugyan ad magára(bár belül rohad), de van amelyik szegényke azért ken fel egy kiló sminket, hogy elrejtse rondaságát ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!