A "plázacicák" lányok hogy tudnak állandóan így kinézni? Vagyis mindig csinosak, ápolt a hajuk, szépen sminkelnek, jól öltözöttek, szupi illatuk van, a szájuk mindig olyan szépen van kifestve, nem áll össze a szájfény rajta stb.
Mert ha picit koszos a hajuk akk meg mossák kb 2-3 naponta aztán mikor megcsinálják lefújják egy flakon lakkal h tökéletesen álljon..
a suliban minden szünetben sminkelés és kb félóránként szájfényezés vagy legalább akk amikor már látod h rosszul áll.és kis tükörben félóránkénti ellenőrzés :D
és mondjuk testápolzd be magad minden reggel és jó illatú lesz a bőröd meg dezodort használj meg egy nap többször parfümözz és akk neked is mindig tök jó illatod lesz :D
a sminkelést meg meg lehet tanulni.. :D sokat kell gyakorolni..hidd el nekik se ment elsőre gondolom :D
MÁr nem azért,de ezek a lányok általában csak messziről "szépek".
Nincs annál gusztustalanabb látvány amikor látom hogy teljesen le van vakolva, de még igy is látszodnak a pattanások.
Szerencsére pattanásos nem vagyok :)
És azt azért nem hinném, hogy 2-3 havonta nem engedhetnek meg maguknak egy kozmetikát :)
A 09-33-as tökéletesen összefoglalta szerintem. :D
Láttam én is sokszor ilyen lányokat, hogy pl. anno suliban minden szünetben előkapták a kis tükröt, és akkor "generáloztak" egyet, illetve a plázák mosdóiban is gyakori jelenség az ilyesmi. :D
Ezek a lányok iszonyatosan sokat foglalkoznak a külsejükkel, ami szerintem már túl sok is, ráadásul az én szememben nem is "tökéletesek", sokkal inkább "műviek".
Én ezért cseppet sem nézek fel rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!