A Magyarországon élő lányok/nők kevésbé sminkelnek, mint külföldön?
Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 21:52
1/7 Tubarózsa válasza:
jó kérdés. én soha nem sminkelek (még buliba se)szalagavatómon voltam csak kifestve, de azt is a kozmetikusom csinálta, nem én. de am szerintem nincs nagy különbség.
2/7 anonim válasza:
Nem, kb. ugyanannyit. (Nyugat Európa)
3/7 anonim válasza:
Én csak buliba szoktam kifesteni magam, amugy semmit nem használok..
4/7 A kérdező kommentje:
egy csomó videót néztem és amit a vidikben művelnek hát az már kész vakolat
2010. jún. 20. 11:11
5/7 anonim válasza:
Na igen, én is szoktam nézni youtube-os smink videókat, főleg amerikai/angol csajokét. Azt hittem nekem sok sminkcuccom van,de a videók után rájöttem, hogy mégsem :D Alapozó elötti primer, alapozó, púder, majd erre rájön egy smink fixáló és az egész fejét befújja valami permettel. Na ez sok volt:) És kb 200 szinű szemhéjpúder, amiből a fele szinte egyforma, nem is értem minek annyi.
6/7 anonim válasza:
Ilyen libák itthon is vannak. De ha a hétköznapi életet nézzük kb. ugyanaz.
7/7 anonim válasza:
És ennek van valami káros mellékhatása a későbbiekre nézve? Azok a nők akik sokat sminkelik magukat, egy idő után télleg kevésbé néznek ki jól, pl öreg korukra, mintha nem sminkeltek volna soha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!