Valyon a pasik hany szazalekana jonnek be a szoszi plazacicak?
az egy dolog, hogy utánuk néznek, de aki elég érett, hidd el egynek SEM kéne barátnőnek egy ilyen nyálas kiscica
milyen kapcsolat lenne az, ahol a nő csak magát leskedné a tükörben, azt sem tudná mi az a konyha, a plázát annál inkább ismerné.Boldog ság az nem lenne :) esetleg egyéjszakás kaland
Én is goth/punk/rocker csajt választanék inkább, mert én is efféle vagyok. De a csomagolástól eltekintve úgyis az a fontos, hogy milyen az a nő a ruha alatt... Mind külsőre mind belsőre.
Oké néha (ha olyan) megnézem a plázacicát is. De azért úgy vagyok vele mint az állatkertben a zsiráffal, szép meg minden, de otthonra nem kéne...
Én úgy nézek ki, mint a tipikus szőke plázacicák, de egy olyan pasi a barátom már egy és fél éve, aki azelőtt senkivel nem tudott leállni komolyabban, lehetett volna "természetes" lányokkal meg bárkivel, mert nagyon jóképű és okos férfiról van szó, de ő engem szeretett meg igazán. Szóval nem igaz (EGYÁLTALÁN!!!), hogy a hozzám hasonló lányok csak egy éjszakára jók a srácoknak!
A barátomon kívül rengeteg fiú bepróbálkozik nálam akárhova elmegyek, de őt nem csaltam meg egyszer sem.
Lehet nagyképűnek tűnhetek, de számtalan fiú rajong értem, van egy, akinek komoly kapcsolata van egy fekete hajú, átlagos külsejű lánnyal és egyfolytában velem akar lenni, szóval nem értek egyet a válaszolók többségével!
Egyik kedves Válaszoló: nem kellett volna csak azért is bakancsosnak lenned, hogy az osztálytársaid ne szívassanak folyton... Ezt nevezik irigységnek, és senki ne mondja, hogy nincs igazam!
19L
18:36
szerintem is tök igazad van.
biztos szép vagy amúgy akkor szóval k*pdbe^^ :,DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!