Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valyon a pasik hany szazalekan...

Valyon a pasik hany szazalekana jonnek be a szoszi plazacicak?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 15:53
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%

az egy dolog, hogy utánuk néznek, de aki elég érett, hidd el egynek SEM kéne barátnőnek egy ilyen nyálas kiscica

milyen kapcsolat lenne az, ahol a nő csak magát leskedné a tükörben, azt sem tudná mi az a konyha, a plázát annál inkább ismerné.Boldog ság az nem lenne :) esetleg egyéjszakás kaland

2010. ápr. 6. 11:17
 12/47 anonim ***** válasza:
62%
sztem am pont olyan pasik írnak ide akik kitudja vmi emok vagy nemis tudum egy alsóbbrendűnek tartott stílus tagjai mert azért nehogy azt mondjátok már h egy szép szőke lányra rá se bírtok nézni ha szembe jön veletek :S
2010. jún. 18. 19:49
 13/47 A kérdező kommentje:
ja, s aki azt irta hogy nem jonnek be neki az ilyenek, azoktol kerdem ,hogy akkor meg milyen csajok tetszenek nekik?
2010. jún. 21. 12:19
 14/47 anonim ***** válasza:
Nálam egy gyönyörű, feketehajú, hófehér bőrű démon a nyerő:)
2010. jún. 21. 13:09
 15/47 anonim ***** válasza:

Én is goth/punk/rocker csajt választanék inkább, mert én is efféle vagyok. De a csomagolástól eltekintve úgyis az a fontos, hogy milyen az a nő a ruha alatt... Mind külsőre mind belsőre.

Oké néha (ha olyan) megnézem a plázacicát is. De azért úgy vagyok vele mint az állatkertben a zsiráffal, szép meg minden, de otthonra nem kéne...

2010. jún. 21. 13:28
 16/47 anonim ***** válasza:
megkérdezhetlek kérdező, hogy te melyik stílust képviseled??
2010. jún. 21. 17:19
 17/47 anonim ***** válasza:
67%
én szőke lány vagyok, de a kis qurva plázacicákat ki nem állhatom, inkább már punk lettem, mert engem a suliban csesztettek hogy szőke qurva meg ribanc vagyok. másnap bakancsban, Sex pistolsos pólóban mentem, ezóta egy szót sem szólnak :D a pasiknak 100%ban bejönnek. egy éjszakára. én szerintem, amint fentebb is írták, a plázacicákon kívül minden csaj bejön a pasiknak hosszabb távra. nekem is bakancsos létemre sajnos úgy kell hetente egy fiút elküldenem a jóédes anyukájába :D és téll. te milyen stíluskörben mozogsz?
2010. jún. 21. 17:28
 18/47 anonim ***** válasza:
Sztem a legtöbbnek bejönnek...múltkor, osztálykiránduláskor elment mellettünk két, derékig érő(műhajas), hidrogénezett szőke csaj, akik nigger barnára voltak sülve a szoli miatt, mindkettőnek tele volt a keze táskákkal és annyi alapozó és smink volt rajtuk hogy húú...mondanom se kell minden fiú utánuk fordult, fütyültek nekik és folyatták a nyáluk!
2010. jún. 21. 18:02
 19/47 anonim ***** válasza:
42%

Én úgy nézek ki, mint a tipikus szőke plázacicák, de egy olyan pasi a barátom már egy és fél éve, aki azelőtt senkivel nem tudott leállni komolyabban, lehetett volna "természetes" lányokkal meg bárkivel, mert nagyon jóképű és okos férfiról van szó, de ő engem szeretett meg igazán. Szóval nem igaz (EGYÁLTALÁN!!!), hogy a hozzám hasonló lányok csak egy éjszakára jók a srácoknak!

A barátomon kívül rengeteg fiú bepróbálkozik nálam akárhova elmegyek, de őt nem csaltam meg egyszer sem.

Lehet nagyképűnek tűnhetek, de számtalan fiú rajong értem, van egy, akinek komoly kapcsolata van egy fekete hajú, átlagos külsejű lánnyal és egyfolytában velem akar lenni, szóval nem értek egyet a válaszolók többségével!

Egyik kedves Válaszoló: nem kellett volna csak azért is bakancsosnak lenned, hogy az osztálytársaid ne szívassanak folyton... Ezt nevezik irigységnek, és senki ne mondja, hogy nincs igazam!

19L

2010. jún. 21. 18:36
 20/47 anonim ***** válasza:

18:36

szerintem is tök igazad van.

biztos szép vagy amúgy akkor szóval k*pdbe^^ :,DD

2010. jún. 21. 20:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!