Valyon a pasik hany szazalekana jonnek be a szoszi plazacicak?
Aha, igaz, mert az általad kis ribi szöszinek nevezett lányoknak is van annyi eszük, hogy pl. egy rockerre nem mondják, hogy idétlen depis mittudoménmi...
Nem lennél jó szőke, csinos lánynak, ezt bebizonyítottad!
Jajj milyen furán beszélsz...nagyon paraszt vagy, attól, hogy kemény rockernek akarsz tűnni, még művelheted magad, hidd el, nem okoz semmi kárt benned! ;)
A pasim képzeld annyira gazdag, mint az átlag, szóval nem Lamborghinivel visz mindenhova, de nem is ez a lényeg. :p Mellétrafáltál! :p
Míg meg nem ismert engem, ki nem állhatta a műkörmöt, a sminket meg az ilyesmiket, úgyhogy itt is tévedtél! :p
Ne aggódj, megértjük! Tudod a válaszaidból az IQ szintedre is lehet következtetni.
Akkor most ki is a buta lány?? ;)
Különben elárulod hány éves vagy?
Ja és azt is mondd már el, hány fiúval feküdtél le eddig?
Cigizel? Piálsz néha?
Mert én nem :))
Nem zavar, ha egy kis lelkileg sérült rocker lányka így beszél a hozzám hasonlókról, csak annyit akartam, hogy te is tanulj egy kis illemet meg ilyesmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!