Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valyon a pasik hany szazalekan...

Valyon a pasik hany szazalekana jonnek be a szoszi plazacicak?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 15:53
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
k.pjam be??? :o
2010. jún. 21. 21:31
 22/47 anonim ***** válasza:
hát na érted:D
2010. jún. 21. 22:25
 23/47 anonim ***** válasza:
jajj igen :p :D
2010. jún. 21. 22:26
 24/47 A kérdező kommentje:
amint mar irtam fentebb rocker vagyok... :D es buszke is vagyok ra, sosem tdnek bealni olyan kis ribi szoszinek
2010. jún. 21. 22:28
 25/47 anonim ***** válasza:
28%

Aha, igaz, mert az általad kis ribi szöszinek nevezett lányoknak is van annyi eszük, hogy pl. egy rockerre nem mondják, hogy idétlen depis mittudoménmi...

Nem lennél jó szőke, csinos lánynak, ezt bebizonyítottad!

2010. jún. 21. 22:33
 26/47 anonim ***** válasza:
miért jó mindig általánosítani ?
2010. jún. 21. 22:35
 27/47 A kérdező kommentje:
amugy en is hozzaszolnek ahoz a kis ontelt cicahoz ott fentebb,te az a tipikus nagykepu, buta cicuska vagy, gratulalok az izomagyu pasidhoz, biztos ezerrel gyur es van egy csomo penze,mert az ilyen balfekeknek meg az ilyen bunko csinibabak jonnek be ugyhogy legyel boldog.... :P es egyetertek k.a.p.d.b.e. remelem eleg erthetoen mondtam es a csop kis agyad is felfogta... amugy gratulalok a masik valaszolonak aki attert a bakancsra biztos igy sokkal fa.sz.abban nezel ki :)
2010. jún. 21. 22:35
 28/47 anonim ***** válasza:
istenem de szánalmas vagy:/
2010. jún. 21. 22:36
 29/47 anonim ***** válasza:

Jajj milyen furán beszélsz...nagyon paraszt vagy, attól, hogy kemény rockernek akarsz tűnni, még művelheted magad, hidd el, nem okoz semmi kárt benned! ;)

A pasim képzeld annyira gazdag, mint az átlag, szóval nem Lamborghinivel visz mindenhova, de nem is ez a lényeg. :p Mellétrafáltál! :p

Míg meg nem ismert engem, ki nem állhatta a műkörmöt, a sminket meg az ilyesmiket, úgyhogy itt is tévedtél! :p

Ne aggódj, megértjük! Tudod a válaszaidból az IQ szintedre is lehet következtetni.

Akkor most ki is a buta lány?? ;)

Különben elárulod hány éves vagy?

2010. jún. 21. 22:42
 30/47 anonim ***** válasza:

Ja és azt is mondd már el, hány fiúval feküdtél le eddig?

Cigizel? Piálsz néha?

Mert én nem :))

Nem zavar, ha egy kis lelkileg sérült rocker lányka így beszél a hozzám hasonlókról, csak annyit akartam, hogy te is tanulj egy kis illemet meg ilyesmi :)

2010. jún. 21. 22:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!