Szerintetek szép Serdült Orsi?
Szerintem nagyon CSÚNYA! Nem is értem,hogy hogyan választhattak ilyen csúnya lányt Magyarország legszebbjének :S Rá nem tudom csak egyszerűen azt mondani,hogy "nem szép",mert én egyenesen csúnyának látom. Jó....tudom,hogy aki egészséges az nem csúnya...vagyis ezt szokták mondani,de ő akkor is az xD
Tiszta kocka feje van,kínai szeme...olyan lyuk van az állán mint John Travoltának...stb. Engem bosszant,hogy ő lett a Miss Hungary...nem csodálom,hogy a nemzteközi versenyt nem nyerte meg,esélye sem volt sztem. Dehát ilyenek is,csak a magyarok lehetnek,hogy ilyen csúnya lányt küldenek ki a versenyre :S Én azt sem engedtem vna,hogy elinduljon a hazai versenyen !!!!! Vicces...
És te miért nem mész már aludni???De nagy egyetértés van! Ez szerintem egyáltalán nem hiszti...még nevetek is közben. Igen szebb vagyok,és igen okos is!!! Nálad tuti h okosabb!!!!
Köszönöm,hogy végre valaki nem "ordította" le a fejemet,mert azt mertem írni,hogy csúnya!
Az utolsó válaszolóra már nem vagyok kiváncsi,ha ugyanaz aki eddig írt!!!Úghogy neki JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!!!
Hát azért a Budai Zs. az már inkább szebb,mint az ORSOLYA!!! Inkább neki kellett vna megnyernie...na igen,úgy már szeretnék kinézni mint Ő! De,ha neked nem tetszik....hát nem,ilyen is van :D
23:12es vagyok: Én csak abból tudok kiindulni, amit ide leírsz, mivel nem ismerlek, és nem tudm azt sem, hogy élőszóban hogy mondanád el azt, amit írsz. Itt annyit látok, hogy pl. halmozod a felkiáltójeleket, csupa nagybetűt használsz, stb. Ez nem arra utal, hogy higgadt lennél, hanem arra, hogy ideges vagy. Ezek alapján én ezt hisztinek értelmeztem.
Másik: te nem fogsz bizonygatni semmit, de a hozzászólásaidban mégis sikerülmár nem tudom hányszor elmondani, hogy szebb meg okosabb vagy. ;)
A szépség meg szubjektív dolog. Neked nem tetszik, másnak meg igen. Egyébként semmit nem tudok, erről a versenyről, de azért ezen ennyire felhúzni magad, mert szerinted nem szép, és nem őt kellett volna kiküldeni... Ilyen alapon az ember annyi dolog miatt halálba stresszelhetné magát, kezdve a megaszarokkal, hogy nem az nyerte, akinek kellett volna, mert csak egy a jó, a többi meg nem, aztán a politika, mondjuk ott is van elég hisztiző ember, aztán akár néhány zsűri által értékelt sportot is idevehetnénk, de még az unokaöcsém ovodai farsangi jelmezversenyét is. Szóval felesleges ezen felhúznod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!