Szerintetek szép? Miért nem tetszek senkinek?
Figyelt kérdés
régen szépnek láttam magam de magamon kívül senkinek sem tetszettem. most már nagyon csúnyának látom magam. 160 cm vagyok 51kg. 85B-s mellméret rövid hajam van( mint Mila Jovonichnak a kaptárba)csak nekem fekete, barna a szemem. nem pattanásos a bőröm nem vagyok ápolatlan és kedves is vagyok. divatosan öltözködöm még otthon is kisminkelve szépen felöltözve vagyok. de senkinek sem tetszem..mi a gond velem2011. okt. 29. 15:41
1/14 anonim válasza:
Tegyél képet, így nem lehet véleményt mondani.
3/14 anonim válasza:
Kép nélkül ezt nem lehet megmondani.
7/14 A kérdező kommentje:
nem rakok képet mert félek h az ismerősök meglátják h ilyeneket kérdezgetek interneten..
2011. okt. 30. 00:12
8/14 A kérdező kommentje:
am teljen ilyen az arcom a sminkem is csak ahajam rövid
2011. okt. 30. 00:27
9/14 anonim válasza:
A nő akit beküldtél teljesen rendben van. Ha te is így nézel ki nincs okod panaszra. Ha pontosabb választ akarsz, küldj képet magánba, akkor nem látják az ismerőseid és ígérem őszintén leírom a véleményemet.
10/14 anonim válasza:
Amiket leírtál, az alapján egy szép és stílusos lány vagy! És ne aggódj, nem feltétlenül Tőled függ, hogy "nem tetszel senkinek", ennek számos oka lehet, például hogy komolyabb vagy a korodnál és nem mernek Veled ismerkedni és még sok más ok.
Szóval szerintem könnyen lehet, hogy nem benned van a hiba.
F24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!